3.komutanı bile teke tekte alamayacak adamın yonkoya yumruk vurarak kafa tuttuğuna tutabileceğine inanıyorlar.Sonra biz troll oluyoruz baksana...Rakip güçlü. Zaman kısıtlı. Oda'nın Luffy'yi çok perişan etmeme düşüncesi var. E Tekken karakteri de değil bunlar. Dolayısıyla Nami de orada boş boş duracağına el attı olaya işte. Mesele o bisküvileri yemekse, Luffy kuklanın tekini kırar, ağzına atar, en kötü ağzındaki tükrükle eritir, gene yapacağını yapardı. 11 olmazsa 20 saat olurdu, ama gene de olurdu. Abartmayın siz de. Luffy'ye gömmenin de bir usulü, adabı olur. Ula hadi Luffy bir şey yapamadı diyelim. Peki ya Cracker? Şaşırtmaca ile Luffy'nin kolunu kestikten sonra ne yapabildi? Bir kez olsun vurabildi mi? Hasar verebildi mi? Geçin bu işleri efendiler...
Bazen düşünüyorum bu kadar dil dökmekle yazmakla elime ne geçiyor diye cevap can sıkıntısından ibaret.
Yorumsuz....Ben foruma yeni üye oldum. Bu arkadaş trol mu? Ciddiye almaliyimiz cevap verirken bilemedim. Biri yazarsa sevinirim. Trol değilsen kusura bakma. Biraz garip oldu ama.