Tashigi'yi yenen Monet'in durumu belli. Bir de hakisini aşamaz muhameti yapmışsın orada nerde haki kullanıyor. Haki kullanıdğı sahne mangaka açıkça gösterdi onda da Pica'ya karşı kullandı.
Yine benzer bir sahnede Carrot geliyor ve Zoro durduruyor lastik vücudu olmadığından elektirik çarpıyor ama çok etkilemiyor. Orada da haki kullanmıyor kullanıyorsa göster.
Law'ın Tashigiyi hemen kesmesinin sebebi meyvesinin herşeyi kesme üzerine olması. Balıkadam adasında Hyozu'da Zoro ile kılıç tokuşturuyordu ama Zoro teknik kullanınca hemen kılıçlarını kırdı. Yani basit bir olaydan güç seviyesi çıkarmak çok akıllıca.
Aynı şekilde Luffy'de boğa ile kafa tokuşturmuş olabilir ama işler ciddileştiğinde teknik kullanır ve dayak manyağı yapar.
Zoro'da öyle işler ciddileştiğinde Carrot yerinden kıpırdayamaz bile. Monet 2 olur.
Fuji'nin olayı için zaten önemli olan olay orada. Zoro'nun basınç altında saldırıp Fuji'yi geri itmesi. Law'ın o şiddette basınç altında hareket dahi edemeyeceğini düşündüğümü ve sebeplerini yazmıştım ama bu kesin olan birşey değil katılmayabilirsin.
Ama kesin olan birşey var. Zoro bir amiral saldırıyorken o saldırıyı devam ederken odan daha güçlü bir saldırı yapıp amirali ittiriyor.
Yani söyle düşün. Luffy ile Kizaru dövüşüyor. Kizaru tekme atarken Luffy yumruk atıyor ve Kizaru'nun tekmesi savrulup geri uçuyor.
Luffy bile o basıncı alınca geri uçuyor,Sabo ise anca logia formuna geçince kurtuluyor.
Zoro vs Sanji dövüşleri ise ayrıca bir komedi. Adam gelmiş sadece kılıcını durdurduğu sahneyi bir dövüş olarak atmış.
Yine aynı şekilde filler sahnesini koymuş. Zoro'nun Luffy'i kestiği sahneyide koysaydın o zaman
Ne diyeyim senden de o beklenirdi :/
Zoro ve Luffy dövüşü bizzat Zoro tarafından Luffy'nin bu sefer ciddi dövüşüyor dediği bir dövüş keza ikiside en güçlü tekniklerinden bazılarını kullanıyor ve benim kılıcım mı güçlü yokse senin yumrukların mı güçlü diye rekabete giriyorlar.
Ama gelmişsin Luffy'nin elini bile kaldırmadığı Sanji dövüşünü öne atıyorsun.
Zoro orada Lucci'nin sıradan biri olmadığını söylüyor ve bana görede Zoro onu yenemezdi sonuçta Luffy gibi lastik avantajı yoktu.
Diğer Pica sahnesinde ise kaptanım seninle işi olmaz diyor burada kaptanının Pica gibi bir tayfa üyesi ile ben varken kaptanım niye dövüşsün dediğinden söylüyor denebilir.
Sonuçta Zoro neredeyse gün doğacakken Moria vs Luffy'e karışmayıp sadece izleyen bir adam.
Bu arada Luffy > Zoro hiç demedim Zoro > Sanji olduğunu düşünüyorum ve eşit olduklarına dair net hiç birşey görmedim.
--
Bir de Vergo hiçbir şekilde Pica'yı yenemez. Mantıklı bir izahati yok.