Sahneyi bulamıyordum. Ama Monet saldırdı gibi duruyordu. Pekte önemli değil. Zoro'nun saldırmaya çalıştığı adamlarda da iş yok. Öylesine bir atakta bulunuyor çok açık bu. Tashigi de durduruyor. Ama Zoro'nun söyledi sözden aralarında ciddi bir savaş olmadığı da aşikar. Zoro hiç savaşma arzun yok diyor. Adam gülerek saldırısını karşılıyor. Böyle bir konuşma içerisinde bulunduğu kişiyi bölüp atmasını mı istiyorsun ben anlamıyorum.Sen daha tartıştığın sahnenin ne olduğunun farkında değilsin bir de bana laf anlatıyorsun. Zoro orada savunma falan yapmıyor, birisine sinirli şekilde saldırıyor. Tashigi'de Zoro'nun başkasına yaptığı bir saldırıyı durduruyor. Sende adam savundu diyorsun.
Bilmediğin bir sahneyi bir daha gelip tartışmaya kalkmasan güzel olur.
Luffy istediğini söyleyebilir. Doffy'nin parazitinden kurtulmuş birisi herhalde Carrot'ın saldırısıyla ölecek değil, şaka amaçlı bir sahneyi ciddiye almamak lazım.
Zoro'nun Carrot ile olan karşılaşması ise şaka amaçlı falan değil, Zoro gayet ciddi saldırıyor.
Her olaydan Luffy'ye laf gelmesin diye kulp arayan sensin, ben değil. Monet ile Zoro bile ciddi dövüşmemiş ki, ondan daha ılımlı olan Luffy ciddi dövüşsün. Kadınla ciddi dövüşmek istememeleri normal bir şey. Zoro sadece bir çizik attı, bütün dövüş boyunca kendini tuttu ne zaman Tashigi yeniliyordu o zaman müdahale etti, ardından yine ciddi saldırmadı, göz dağı verdi. Monet'in işini Tashigi'ye bitirtti. Haliyle Luffy'de Monet ile dövüşmek istememiştir. Sanji'den hiç bahsetmiyorum zaten.
Jean Bart dediğin iki sene önce PX ile güreşiyordu. 2 senede o da gelişmiştir. Az buz bir adam değil, ödüllü bir korsandı. Carrot'un aşırı güçlü olmadığı belli, Mink'ler arasında Pedro, Blackback ve Roddy'den sonra geliyor gibi gözüküyor. Big Mom'ın uykusunda az kalsın teklemesi, Daifuku'nun kolayca yenmesinden bahsetmiştim, sen bunları okumadan bodoslama atladığın için tekrar başa dönüyoruz. Sanji Daifuku ile başa baş giderken aynı Daifuku kolayca Carrot'u alt etti mesela, Zoro gibi sıkıntılı bir pozisyona düşmedi. Sahne aşağıda.
Luffy istediğini söyleyebilir ne demek. Adamın söylediği söz bu. Ölüyordum diyor. Ha evet abartıyordur elbet. Ama bu Carrot'un onu soktuğu durumu değiştirmiyor. Luffy'nin Monet karşısındaki durumu ciddiye almamay bağlıyorsun. Bu şekilde savunuyorsun. Ben de sana aynısını Zoro ve Tashigi için söylüyorum. Zoro Tashigi'yi düşmanı olarak bile görmüyor aksine Law bildiğin saldırmak istedi.
Big Mom uykusunda Jean Bart'ı da tekler. Oradakileri de tekler. Belli başlı sahnelerden anlam çıkarmaya çalışıyorsun. Sana şimdi Magellan'ın Teach ile birlikte tüm tayfasına attığı sahneyi göstersem bana her şeyiyle açıklamaya kalkışırsın. Ah işte bu bahsettiğin sahneler de bunlar gibi sahneler. Net güç çıkarımı yapamayacağımız sahneler.
Sana çıkarıp Luffy'nin Teach'i bir yumruk ile ID'te soktuğu durumu atsam olduğu gibi baksan belli bir seviyede olan Teach iki yıl öncesi Luffy'nin yumruğu ile nasıl bağırdığını bana açıklamak zorunda kalacaksın.
Ciddi Zoro'yu gördük ada boyutundaki Pica'yı kesiyor. Gidiyorsun Carrot ile Tashigi sahnelerinden anlam çıkarmaya çalışıyorsun.:S