Teşekkürler. Uzun zaman geçince karışıyor biraz
Teşekkürler. Uzun zaman geçince karışıyor biraz
Filmi tam hatırlamıyorum ama orada bir sürü olay cereyan ediyor.Bu adamlar Ace vs Teach gibi bir adada değiller ki söylediğin olsun.Yani oradan ayrılmak için Sabo'nun elinde çok alternatif vardır ortam karışık olduğu zaman.Bunun güç ile alakası yok.En basitinden Lucci kutsalları oradan kaçırıyordu ayrılamazdı.Yine en basitinden gemi üzerinde karşılaştılar gördüğüm kadarıyla.Sabo o gemileri meyveyle yakar dövüş ortamını ortadan kaldırır yine giderdi.Dövüşü kısa sürede sonlandıramıyorsan haliyle yarım kalacak başka ne olacak.Dediğin gibi de Sabo devrimci ajanı kaçmak işine gelir.Denk varsayarsak ciddi güç farkı olmayan birisi de kaçmasını öyle ha diyince engelleyemez.Law bile daha güçlü adamların elinden kaçabiliyorken hem de.Yani bunlar argüman değil kısacası.Yani Lucci Sabo gücündeydi ve tek başına sap gibi duran Sabo'nun elinden kaçmasına izin verdi. Hmm... Tamam.
Halbuki devrimciler sürekli kaçan, saklanan karakterler olarak çizilmemişlerdi.
Sabo devrimcilerin 2 numaralı adamı, dünyanın en çok aranan adamının sağ kolu. East Blue'da dolanıp köy yağmalayan haydut değil. Öyle hadi şimdilik git kanka diyebileceğin bir tip deği. O atılan yumruk birbirlerini tutabilecekleri anlamına gelir, aynı güçte oldukları anlamına değil. Gücü çok yakın adamların dövüşleri günler sürüyor, biri birini 35 saniye tuttu diye bu çıkarımı yapıyorsan ben de birbirini 3-5 saniye tutup aynı güçte olmayan 012301923 tane örnek veririm sana.Filmi tam hatırlamıyorum ama orada bir sürü olay cereyan ediyor.Bu adamlar Ace vs Teach gibi bir adada değiller ki söylediğin olsun.Yani oradan ayrılmak için Sabo'nun elinde çok alternatif vardır ortam karışık olduğu zaman.Bunun güç ile alakası yok.En basitinden Lucci kutsalları oradan kaçırıyordu ayrılamazdı.Yine en basitinden gemi üzerinde karşılaştılar gördüğüm kadarıyla.Sabo o gemileri meyveyle yakar dövüş ortamını ortadan kaldırır yine giderdi.Dövüşü kısa sürede sonlandıramıyorsan haliyle yarım kalacak başka ne olacak.Dediğin gibi de Sabo devrimci ajanı kaçmak işine gelir.Denk varsayarsak ciddi güç farkı olmayan birisi de kaçmasını öyle ha diyince engelleyemez.Law bile daha güçlü adamların elinden kaçabiliyorken hem de.Yani bunlar argüman değil kısacası.
Zoro diyor.Efsane gibi dolaşıyor sitede. Peki Zoro Pica'yı keserken öyle bir şey diyor muydu? Çok fazla görüyorum bunları da. Seni de uğratıyorum. Kusura bakma.
Teşekkürler. Zaten az önce arkadaş attı.Zoro diyor.