İlginç. Herkesin dilinde var bu hakim fazlaysa keserim cümlesi. Teşekkürler. Öyle bir şey yoksa niye herkes bu cümleyi örnek veriyor tuhaf.Hayır, öyle bir şey demiyor.
İlginç. Herkesin dilinde var bu hakim fazlaysa keserim cümlesi. Teşekkürler. Öyle bir şey yoksa niye herkes bu cümleyi örnek veriyor tuhaf.Hayır, öyle bir şey demiyor.
Katılıyorum sükseyi herzaman sona bırakır. Arc boyunca adamı ezdirir ezdirir arc sonunda gönlünü almasını da bilir bu sanji için de geçerli.Luffy - Zoro - Sanji güç dengesi ve mangaka yorumlarından bahsedeyim.Denmiş ki Zoro mu Sanji mi Kizaru mu Kuzan mı daha güçlü açıklamıyor diye.
Bu adam bu açıklamayı sadece değiştirmeyeceği mangada bariz olan güç seviyeleri üzerinden yapıyor.En son Kaido Akainu'dan da güçlüdür demeye getirdi mesela.Bunu söylerken hiç düşünmedi bile çünkü seride öyle tasarlamış ve bunu asla değiştirmeyecek.Kaidoyu da en ilan etmiş zaten.
Ama iki amiral sorulduğunda yanıtlamıyor.Çünkü bugün A dediğine yarın senaryo icabı B diyebilir.Ve ileride o senaryoyu çizdiği zaman okuyucular bu çizilenlere inanamaz.Sen Kizaru demiştin ama Kuzan şu anki arcta daha güçlü olduğu tescilli biçimde.Bu nasıl oluyor diye bu çelişkiyi açıklamasını isterler.O yüzden böyle 10 gün dövüşen denk adamların hangisinin daha güçlü olduğunu açıklamıyor.Kendisinin de dediği gibi işine geldiği zaman bir diğerini daha güçlü olarak şekillendirebilir kafasında çünkü.
Zoro - Sanji meselesinin de böyle olduğunu düşünüyorum.Misal Sanji yılı dedi Sanji yılı diyip adama şov yaptırsaydı daha önceden Zoro > Sanji demesi Sanji'nin Zoro'dan öte yetenekler göstermesi halinde yalan olacaktı.O yüzden böyle açıklamalar yapmıyor.Hikayenin son şekil aldığı haliyle bizim değerlendirmemiz gerekiyor.
Bunu attığın iyi oldu.Şu tipe bak :S bir komutan luffyden üstünse bu durumlara düşer mi ?
Doffyi herkes ezip yerden yere vuruyor ama şu şekilde dişler kırılmış şekilde harap olmuş biçimde çizildi mi ?
Hayır çizilemez.Çünkü adam çok güçlü birisi ve belli bir ağırlığı var.Kkg yese bile bu kadar rezil dişler dökülmüş şekilde resmedilmiyor.O kadar da fazla ezilmemiş çünkü bir miktar karşı koyarak düşmüş.Asaletiyle düşmüş kısacası.
Sen bu işi biliyorsunForumu çok seviyorum, ortaya atılan tek laf ile 20-22 sayfa tartışma konusu başlatmak çok kolay. Ülke meselesi gibi tartışıyorlar. =)
Bu sayfadan sonra seyreyle tartışmayı.
http://www.korsanfan.com/konu/genel-tartışma.5808/page-488
Orada Haki ile ilgili tek lafı Doflamingo söylüyor.O da "Senin Haki gücün Vergo'yu kesmeye yetmez, Law" diyor.İlginç. Herkesin dilinde var bu hakim fazlaysa keserim cümlesi. Teşekkürler. Öyle bir şey yoksa niye herkes bu cümleyi örnek veriyor tuhaf.
Efsane gibi dolaşıyor sitede. Peki Zoro Pica'yı keserken öyle bir şey diyor muydu? Çok fazla görüyorum bunları da. Seni de uğratıyorum. Kusura bakma.Orada Haki ile ilgili tek lafı Doflamingo söylüyor.O da "Senin Haki gücün Vergo'yu kesmeye yetmez, Law" diyor.
Efsane gibi dolaşıyor sitede. Peki Zoro Pica'yı keserken öyle bir şey diyor muydu? Çok fazla görüyorum bunları da. Seni de uğratıyorum. Kusura bakma.
O saydığın durumlar bunlarla tamamen farklı.Akainuya top atıyorlar parçalanıp geri birleşiyor bu gösterge değil elbette.Crocodile Akainu'ya Spada çekince onlar da eşit sayılıyor mu? Vista, Mihawk? Jozu, Aokiji? Çincao, Luffy... Mangaka ne yolluymuş be, gelene geçene veriyor.
Haki geçmiyor burada. Hakiyle alakalı bir şey diyordu.
Yani Lucci Sabo gücündeydi ve tek başına sap gibi duran Sabo'nun elinden kaçmasına izin verdi. Hmm... Tamam.O saydığın durumlar bunlarla tamamen farklı.Akainuya top atıyorlar parçalanıp geri birleşiyor bu gösterge değil elbette.
Sabo vs Fuji gibi bir kapışmanın başlangıcı aynı o şekilde çizilirse bir gösterge olur ama.
Bu adamın örgütü en tepede ve devrimcilerin rakibi bu örgüt.Sabo bu örgütü görünce kaçıyor.Şimdi böyle bir sahne de varken sen örgüt liderinin saboya ezilmesini bekler misin ? Ben beklemem bu Lucci değil Croco olsa da farketmez kişilerin bir önemi yok.Beklemem böyle olmasını.
Yani o sahneyi o şekilde analiz ettikten sonra destekleyen veriler de görürsem haliyle böyle yorumlarım fikirlerimi değiştirecek yeni bir olay olana kadar.
Haki geçmiyor burada. Hakiyle alakalı bir şey diyordu.