Zoro, Law a sittin sene atamaz onu.Shishi sonsona bakar Law.
Zoro, Law a sittin sene atamaz onu.Shishi sonsona bakar Law.
Onu atamazsa tek atarZoro, Law a sittin sene atamaz onu.
Atar güney bana güven sen. Dövüş sağlam geçer, dövüşü bitiren shishi sonson olur.Zoro, Law a sittin sene atamaz onu.
Tabi canımOnu atamazsa tek atar
Law, Zoroya 1 beden büyük. İlerde neler olur bilinmez ama şuan Law net alır yav. Fuji karşısındaki duruşları bile belirgin farklıydı. Law 2 vs 1 uğraşabildi onlarla. Pica karşısına çıksa kısa sürede indirmesi çok yüksek ihtimaldi Zoronun aksine.Atar güney bana güven sen. Dövüş sağlam geçer, dövüşü bitiren shishi sonson olur.
Onlarda önde değil demem zaten. Ama adamda çok sağlam meyve var. Meyvesiz kapışsalar alırdı Zoro Ope openin karşısında durmak her yiğidin harcı değil :/@Monkey D. Dragon Yav güney yapma nerde 1 beden büyük. Hakide, dayanınılıkta vs zoro önde. Law Dof'a yaptığı saldırıyı Zoro'ya denk getirebilirse kazanır, getiremesse Zoro içinden geçer.
Haklısın meyvesi muazzam. Teke götürmelik, misal Dof'a yaptığı o saldırıyı Luffyede yapsa onuda alır. Ama o saldırıyı denk getirebilir mi? Sanmıyorum. Ope opeli gelsin, sonuç değişmez.Onlarda önde değil demem zaten. Ama adamda çok sağlam meyve var. Meyvesiz kapışsalar alırdı Zoro Ope openin karşısında durmak her yiğidin harcı değil :/
Ope opede saldırı mı biter. Mess te teke götürmelik mesela. Adam bir şıklatıyor dağı taşı yığıyor üstüne. 768-769 a baksana herif neler yapıyor. He Lawında hakisi bela bu arada. Adam çıplak elle Dofu karşılayabiliyor hakisiyle. Belki Zoronunkinden iyidir. O konuda kararsızım.Haklısın meyvesi muazzam. Teke götürmelik, misal Dof'a yaptığı o saldırıyı Luffyede yapsa onuda alır. Ama o saldırıyı denk getirebilir mi? Sanmıyorum. Ope opeli gelsin, sonuç değişmez.