Luffy ölürdü.Kardeş ne meyveler gördük.Sidik falan çıkarsa bile şaşırmayın artık
Olurdu.Korsanlık potansiyeline sahip çocuktu abilerinden falan da gaz alırdı giderdi Shanks öncülük etti işte.
Luffy ölürdü.Kardeş ne meyveler gördük.Sidik falan çıkarsa bile şaşırmayın artık
Olurdu.Korsanlık potansiyeline sahip çocuktu abilerinden falan da gaz alırdı giderdi Shanks öncülük etti işte.
Ben olmaz demedim haklısın olabilir o zaman birden fazla şeytani yaratık iblis gibi meyvelerde gelebilir bu açıdan tadı kalmaz bana göreBuddha ve Anka varken Oni'nin olması pek de garip kaçmaz bence. Şeytan derken satan tasviri gibi değil hem. Bir de adamın silahı bile Oni temasında. (kanabou)
Akainu'nun Ace'i öldürdüğü resmini değiştirilmiş halinden mi bahsediyorsun? Eski konularda biri paylaşmıştı galiba. Benim attığım resim çoğukişinin beklentisi. Ben de öyle bir şey bekliyorumNerdee ulen BM'nin Sanji'yi deldiği resim
Evet ondan bahsediyorum. Beklemeyin öyle şeyler. Bekliyorsanız da Oyaji gibi gitmesini bekleyin.Akainu'nun Ace'i öldürdüğü resmini değiştirilmiş halinden mi bahsediyorsun? Eski konularda biri paylaşmıştı galiba. Benim attığım resim çoğukişinin beklentisi. Ben de öyle bir şey bekliyorum
hacı shanksın hakkı ödenemez sonuçta luffy nin hayatını kurtardı ama şöyle ki shanks ölmek için çok buyuk bir aday ve ölürse yine luffy için ölecektir ve shanksin degeri gözümüzde kat kat artacaktır. Luffy kk olduğunda şu anki yonkolardan hiçbiri hayatta olmayacağını düşünüyorum shanks dahil.Olmazdı. Siz daha Shanks'ın değerini anlayamıyorsunuz. Gün gelecek göreceksiniz.
Teach Luffy'nin peşine düşer. Shanks bunu duyar. Karşılaşırlar. Teach öldürür. Tabi epik bir savaş olur. Meyve hakiye karşı. Teach'in bir kolu, bacağı gider. Böyle bir şey işteEvet ondan bahsediyorum. Beklemeyin öyle şeyler. Bekliyorsanız da Oyaji gibi gitmesini bekleyin.
Oyaji'den daha iyi bir şekilde gitmezse Oda'nın evini basarım o zaman.hacı shanksın hakkı ödenemez sonuçta luffy nin hayatını kurtardı ama şöyle ki shanks ölmek için çok buyuk bir aday ve ölürse yine luffy için ölecektir ve shanksin degeri gözümüzde kat kat artacaktır. Luffy kk olduğunda şu anki yonkolardan hiçbiri hayatta olmayacağını düşünüyorum shanks dahil.
Teach noobuna aldırıyorsunuz bir de Shanks'ı. Anca arkadan vurur o noob.Teach Luffy'nin peşine düşer. Shanks bunu duyar. Karşılaşırlar. Teach öldürür. Tabi epik bir savaş olur. Meyve hakiye karşı. Teach'in bir kolu, bacağı gider. Böyle bir şey işte
giderken beni de çağır beraber basalımOyaji'den daha iyi bir şekilde gitmezse Oda'nın evini basarım o zaman.
giderken beni de çağır beraber basalım