shanks ölürse one piece evreni karışır agaHerkes Shanks ölür diyor, sen benim halimi düşün.
shanks ölürse one piece evreni karışır agaHerkes Shanks ölür diyor, sen benim halimi düşün.
Niye? Shanks mı topladı tayfayı?Shanks olmasa bu tayfa olmazdı.
seride böyle meyveler olursa iyi olmaz gibime geliyor yok şeytani yaratıklar yok melekler falan tadı kalmazGintama izlediysen Kaido'nun boynuzları Dakini'lerle aynı ve Dakini aslında Japon mitolojisinde insan yiyen türde bir şeytan.
Hem de Kaido'nun üzerindeki şeyler Budist tapınaklarında kötü ruhlarla ilişkili şeyler. Yani Oni Oni no Mi bana daha mantıklı geliyor.
Olmazdı. Siz daha Shanks'ın değerini anlayamıyorsunuz. Gün gelecek göreceksiniz.Yo. Luffy sürekli korsan olacağım diyordu. Adı Hasır Şapka olmazdı ama yine bu tayfa olurdu Sadece kol vererek kendisini geçmesi için gaza getirdi.
Edit:Gece gece karıştırdım :/ Her neyse Luffy Ace ve Sabo'yu görünce yine korsan olurdu.
Luffy korsan olmazdı.Niye? Shanks mı topladı tayfayı?
Not:Shanks ölür.
benim incelemeyi oku zahmet olmazsa.Gintama izlediysen Kaido'nun boynuzları Dakini'lerle aynı ve Dakiniler aslında mitolojide insan yiyen türde bir şeytan.
Hem de Kaido'nun üzerindeki şeyler Budist tapınaklarında kötü ruhlarla ilişkili şeyler. Yani Oni Oni no Mi bana daha mantıklı geliyor.
Evet gün gelecekOlmazdı. Siz daha Shanks'ın değerini anlayamıyorsunuz. Gün gelecek göreceksiniz.
Buddha ve Anka varken Oni'nin olması pek de garip kaçmaz bence. Şeytan derken satan tasviri gibi değil hem. Bir de adamın silahı bile Oni temasında. (kanabou)seride böyle meyveler olursa iyi olmaz gibime geliyor yok şeytani yaratıklar yok melekler falan tadı kalmaz
Kardeş ne meyveler gördük.Sidik falan çıkarsa bile şaşırmayın artıkseride böyle meyveler olursa iyi olmaz gibime geliyor yok şeytani yaratıklar yok melekler falan tadı kalmaz
Olurdu.Korsanlık potansiyeline sahip çocuktu abilerinden falan da gaz alırdı giderdi Shanks öncülük etti işte.Luffy korsan olmazdı.
Nerdee ulen BM'nin Sanji'yi deldiği resimEvet gün gelecek