Luffy bildiğin tek fiziksel darbede işini bitirdi. Yani avantaj dezavantaj durumu ortada. Kaido Cracker'in savunmayı rahat aşar diye bekliyoruz. O yüzden tek aldırıyoruz. Luffy de o savunmayı bir anda aşacak bir teknik yok ama Kaido da olabilir. Ama bu Kaido ile Luffy'nin savaşını belirlemez.
Aokiji karşısında ne yapabilir Cracker? Adam okyanusu saniyeler içerisinde donduruyor. Cracker'in askerlerini saniyede dondurur. Aokiji kısa zamanda yener Cracker'i. Luffy yenebilir mi o şekilde? Hayır. Yani avantaj ddezavantaj bunları kaale alman lazım.
Şimdi Luffy bende G4'süz savaştı diyorsun, sonra tek fiziksel darbede yendi diyorsun.
Evet bildiğimiz kadarıyla tek fiziksel darbede yendi buna itirazım yok.
Aokiji insanları da donduruyor, Luffy'yi dondurup alabilir. Aynı mantık. Craker Aokiji'yi crakerlerin arasına alıp ezebilir. Böyle varsayımlar üretebiliriz daha. Zoro kesip geçebilir. Mihawk slash atıp çekilir. Sanji DJ vurup yanmaya bırakır.
Hep varsayımlar bunun gibi tek taraflı. Kaido gelirken bu adam bekleyecek mi olduğu yerde. "Koydum 10 askeri ben biraz dinleniyim." mi diyecek. Karşısına gelene göre mücadele edecek ona göre taktik geliştirecek.
Neyse benim fikrim Luffy'nin bunca saat harcadığı (ıslatma destekli) adamı seride şuana kadar gördüğümüz kimsenin tekleyemeyeceği yönünde.