Bu mochi neydi tam olarak karıştırdım biraz şu anda.
Mochi, özel yöntemlerle pirincin hamur kıvamına getirilmesiyle hazırlanan bir Japon tatlısıdır.Bu mochi neydi tam olarak karıştırdım biraz şu anda.
Şu 3 tatlı komutanın meyveleri birbirinden saçma.Mochi, özel yöntemlerle pirincin hamur kıvamına getirilmesiyle hazırlanan bir Japon tatlısıdır.
Saçma ama yemek temasına uygun.Şu 3 tatlı komutanın meyveleri birbirinden saçma.
Hmm anladım pirinç japonların olmazsa olmazı.Yalnız diğer logialara bakınca bunun logia olması çok saçma duruyor Oda niye böyle yaptı anlamadım.Mochi, özel yöntemlerle pirincin hamur kıvamına getirilmesiyle hazırlanan bir Japon tatlısıdır.
Başlarım öyle temayaSaçma ama yemek temasına uygun.
Filler vardı Ame Ame no Mi ona benziyor. O da şeker Logiasıydı. Logialara doğal element dendi ama doğada tatlı olduğunu hiç sanmıyorum. Bana da pek mantıklı gelmedi.Hmm anladım pirinç japonların olmazsa olmazı.Yalnız diğer logialara bakınca bunun logia olması çok saçma duruyor Oda niye böyle yaptı anlamadım.
Şeker yine bir derece.Dükkanda yapılan şeyi logia diye yutturmak baya garip.Sağ kol diye güçlü olsun diyip logiaya çevirmiş olabilir.Filler vardı Ame Ame no Mi ona benziyor. O da şeker Logiasıydı. Logialara doğal element dendi ama doğada tatlı olduğunu hiç sanmıyorum. Bana da pek mantıklı gelmedi.
Temaya uygunluk dışında başka bir açıklama gelmiyor aklıma. Asit gibi değişik bir şey olsaydı bari. Onun dışında krem şanti, peynir falan vardı. Yiyeceklerden soğuttu beni OdaŞeker yine bir derece.Dükkanda yapılan şeyi logia diye yutturmak baya garip.Sağ kol diye güçlü olsun diyip logiaya çevirmiş olabilir.
Hava raporu almadan dövüşlere katılmıyorlardırTemaya uygunluk dışında başka bir açıklama gelmiyor aklıma. Asit gibi değişik bir şey olsaydı bari. Onun dışında krem şanti, peynir falan vardı. Yiyeceklerden soğuttu beni Oda
@killz0ne Benim merak ettiğim bunlar hiç yağmurlu havada dövüşmüş müzik? Çoğunun zayıflığı su