Evet bana göre Sabo'da özel,Akainu'da özel,Katakuri'de özel.Bak şimdi basit bir matematik yapalım.Sadece Luffy 50 bin balık adam bayılttı ya o zaman tüm op evrenin nüfusu bi 500 bin vardır heralde en az.Şimdi opta kalburüstü(Law ayarı ve üstü desek) adam sayısı 50 diyelim hatta 100 olsun.500 bin kişilik bir evrende 100 tane inanılmaz adam çıkmış.E bu adamlarda bişi var demek normal değiller ki böyle olmuşlar.Azmetmiş güçlenmiş demekle açıklayamazsın bana göre.Potansiyelle açıklanır.Bir yonko bir amiralden daha fazla azmettiği için mi daha güçlü sence ? Bana göre değil.Potansiyeli daha fazlaydı ki biri yonko seviye iken diğeri amiral seviyesinde kalmış.Ya da Roger'dan sonra bir ton insan denize açılmış.Bi tek şu 100 tane kalburüstü adam mı azmetmiş de 100 tanecik adam var koca evrende.Diğerleri hiç mi azmetmemiş,çalışmamış ? Alakası yok bana göre.Olay potansiyel bana göre.
Niye olaya illa sharingan gibi bir şey yönünden bakıyorsun bi anlamadım.D.lerin özelliği iradeleri bana göre.Doğuştan bir iradeleri var,doğuştan bir hayatla savaşmaları var.
İrade ve potansiyel işte ya bu kadar basit.Şu 2 etmenden dolayı özeller.Herkeste Luffy'de ki irade yok.Luffy ne yaşamışta bu kadar iradeli olmuş ? Amacım Luffy'nin yaşadıklarını küçümsemek değil ama ondan daha zor şeyler yaşamış olupta Luffy'nin yarısı kadar iradesi,potansiyeli olmayanlar var onu ne yapıcaz ?
D.nin sayısını bilmeye gerek yok.Sonuçta aile,klan gibi bir şey bunlar muhtemelen.Dünyanın geri kalanından çok çok çok az sayıdalar çok yüksek ihtimalle.Ona rağmen Roger,Garp,Teach,Dragon,Luffy,Law gibi adamlar çıkmış.Ve şu saydıklarımın 4 tanesi kalburüstü de değil direk en tepenin isimleri.Hatta gelecekte Luffy'nin geleceği seviyeyi düşünürsek 5 tane.
Adamlar çok azlar ama kaç tane kalburüstü adam çıkarmışlar.