Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım adalarda dövüşmelerine gerek yoktu zaten, Hody'e mevcut gücü yeterdi artı suyun içinde dövüşüyordu, CC içinde g4 açmaya gerek yoktu sonuçta yakalayacaktı adamı öldürmeyecekti.

Bak şunu dersen anlarım, Luffy gelişmiş olmalı en azından gördüğümüz g4'ten güçlü bir tekniği vardır dersen anlarım ama zaten vardı da kullanmıyordu bana mantıklı gelmez açıkcası...

Luffy'nin 3. yada 4. adamı doğrudan yenememesi üzerine pek fazla konuşamayız şimdiye kadar Kıraker ile dövüştü ve tam bir hayal kırıklığıydı o dövüş. Şimdilik tarafsız durursak yenebilir de yenilebilirde en azından Kıraker'le teke tek vs atsa kaybetme olasılığını fazla görüyorum... Meyvesi ters biraz.
Ciddilesmek icin sebep yoktu diyorsun da, Luffy ve/veya tayfasi o olaylarin hepsinde olumun kiyisina geldi daha ne olacak ya.

Sadece su sebep bile benim icin yeterli zaten, Luffy dunyanin en guclu canavarina kafa tutmaya gidiyorsa bir zahmet yonko bile olsa, herhangi birinin 3/4. adamindan bariz guclu olmali.

Karsi gorustesin saygi duyarim diyelim cunku ortak bir noktada bulusamayacagiz.

Bu arada pusuda yatan biri varsa bastan kendim itiraf edeyim, Luffy faniyim.

Ciddilesmek icin sebep yoktu diyorsun da, Luffy ve/veya tayfasi o olaylarin hepsinde olumun kiyisina geldi daha ne olacak ya.

Sadece su sebep bile benim icin yeterli zaten, Luffy dunyanin en guclu canavarina kafa tutmaya gidiyorsa bir zahmet yonko bile olsa, herhangi birinin 3/4. adamindan bariz guclu olmali.

Karsi gorustesin saygi duyarim diyelim cunku ortak bir noktada bulusamayacagiz.

Bu arada pusuda yatan biri varsa bastan kendim itiraf edeyim, Luffy faniyim.
Ciddileşti ama g4 kullanmaya gerek yoktu diyorum ve katılıyorum sana ortak bir noktası yok bunun. Mantık olarak Kaido'ya yürüyen birinin 3. yada 4. adamlardan güçlü olması gerekiyor ama Kıraker faciası insanların aklında soru işareti doğuruyor der çıkarım...
Bu arada Pusuda yatan biri varsa bastan kendimi itiraf edeyim, Zoro fanıyım :D

Ciddileşti ama g4 kullanmaya gerek yoktu diyorum ve katılıyorum sana ortak bir noktası yok bunun. Mantık olarak Kaido'ya yürüyen birinin 3. yada 4. adamlardan güçlü olması gerekiyor ama Kıraker faciası insanların aklında soru işareti doğuruyor der çıkarım...
Bu arada Pusuda yatan biri varsa bastan kendimi itiraf edeyim, Zoro fanıyım :D
Bilmeyen mi var. :hhh:

Dedigin cogu seye katiliyorum fakat es gectigin bir gercek var. Oda'nin kurgu muhabbeti abartmasindan en cok basi yanan karakter Luffy zaten. Adam neden o iki yil egitimi aldi? Bir daha ayni duruma dusmemek icin. Amiral+Shichibukai+Sentomaru(Koramiral?)+Pacifistalar. Simdi Luffy (ve tayfasi) artik bu duruma dayanabilecek guce gelmis demem yanlis mi olur?

Egitimden sonraki catismalarina bak simdi. Sabondy'de Sentomaru ve pacoz marinelerden topukluyor, BA girisinde 3-5 tane hamsi tarafindan atar yiyip kaciyor, Hody Jones karsisinda olum dosegine dusuyor. Simdi yonkolari karsisina alan bu adamin hala egitimden sonraki halinin tum gucunu gosterdigine inaniyor musun?

Bundan sonrasi tamamen benim sahsi fikrim ama Luffy gercek gucunu gosterdigi zaman, Dof ve Kraker handikaplari tamamen gereksizmis diyecegiz. Konuyu nasil buraya tasidim bilmiyorum ama icimden attim, rahatladim. :hhh:
Çoluk çocuktan dayak yiyip ertesi gün Mingo'yu döven adamın kurgu anlamında ezilmesi bir şey ifade etmiyor dostum. İki tane hamsiden dayak yemesinin kurguya nasıl bir etkisi ve katkısı var ? Bu kurgu mağduru olmak değil gevşeklik ve mallıktır.. Gevşeklik dizlerinden akıyor çocuğun.

Luffy şu pozisyona düştükten sonra tüm gücünü kullanmadı gibi bir düşünceyi mantıkla açıklamak mümkün değil hacım. Zaten sen de belirtmişsin; şahsi fikir...

Luffy güçsüz olacak diyen yok, sadece Zoro'dan beklentisi büyük olanlar var. Nedense insanlar bundan rahatsız oluyorlar. Sonra da bize fan diyorlar. :) Zoro'nun güçlü olabilme ihtimali adamları üzüyor resmen. Başka yoruma gerek yok bu konuda. Beklentim odur ki; Luffy de, Zoro da Roger'ı geçecek.
Luffy'nin asıl gücünün arkadaş olabilme olduğunu unutmamak gerekir. Roger'ı geçer mi bilmem ama; acayip devasa bi müttefik kuvveti olacak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık