Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@kadir †.

Law hariç diğerleri hep üstünkörü bahsedilmiş olaylar.Şimdiki Bm de gördüğümüz gibi,bak bu adamın geçmişi bu demek için yapılmış çizimler.Luffy,Ace ve Sabo geçmişi ise sanki sadece Ace için çizilmiş bir Fb gibi geldi bana ki çocukluk dönemlerinden sonra denize açıldığı maceralarından 3 5 bir şey gorsek çok daha iyi olabilirdi.Buralar hep es geçilip direk Wbye bağlanmış olması yavan kalmış.

Doflamingonun hikayesi ise bambaşka.Bir çocuğun canavara dönüşme olayıydı o.Zirveden en dibe vurmus kişinin karakterinin ne şekilde ve nasıl şekillendiğini okuduk.Keza Narutodaki ITachi de öyle idi.Bunlar bir fb den çok ayrı bir seriymiş izlenimi veren alt metinleri çok çok sağlam geçmişlerdi.Doflamingo da zaten başlı başına bir şaheser karakter tasarımı anlamında.Şu güç tartışmaları olmasa idi Madara seviyesinde bir villian olabilirdi seri açısından.Mfdeki sözleri,bağlantıları ve tüm insanlığın potansiyel düşmanı olması Optaki en sağlam villian olacağını düşünüyorum.Opta daha da böyle karakter gelmez valla.

Law eziğin teki olduğundan Fb Lawdan ziyade Rocinante ile daha çok ilgili idi ki o Fb bile Doflamingo sayesinde okunulabilir kılınmış.

Ne Doflamingo övmüşüm be.Reyiz gitti gideli van piiste hayat yok.

@amaneden

Akainu'nun geçmişi üstüne yapılan adalet vurgusunda olabilir bak, mutlak adaletsizliği görmüş olması lazım ki, mutlak adaletin savunucusuna dönüşsün. Korsanlar tarafından zarar görmüş olabilir.

Cok guzel yazmissin ama Kraker'i o listeye koymam olmamis. Onun disinda Enel'in meyve gucune kimse bir sey demiyor ama allasen bu adam kacmak disinda Luffy'i terletmedi bile. Nereye amiral/yonko oluyor bu gevsek bir anda? Croco da ezik Luffy'e yenildi ama nasil kan aldi ortada. Mangaka Enel'i onemsiyorsa, ilerde onu da Croco gibi teror estirirken goruruz. O zamana kadar Enel benim icin efsane meyve (bence gura guradan sonraki en guclusu) yemis copun tekidir. Enel'in Akainu'ya posta koydugunu da dusunemiyorum orasi ayri gerci...
Kraker de aynısının laciverti. Hiçbir farkı yok. Nami handikapı var, bu cepte. Bunun yanında mangaka dövüşün başında Kraker'in silahlanma hakisini övdürüyor ama son saldırısında silahlanma kullandırtmıyor. Bu da cepte. Luffy enerjiye herkesten fazla ihtiyac duran biri. Bu anlamda Kraker'le dövüşürken dövüşün bu kadar uzun sürmesini sağlayan şey Nami'nin ıslattığı bisküvilerin Luffy tarafından yenilmesi. Nami olmasa bisküvileri yiyemeyecek, bisküvileri yiyemezse o aptal forma giremeyecek, o forma girmese Kraker'i yenemeyecek. Bu da cepte. Bu durumda Kraker de ağır handikaplıdır ve Croco, Enel ve Mingo ile aynı statüdedir. Adama ana saldırı ve savunma gücünü kullandırmıyorsun. Croco'ya kum, Enel'e elektrik, Mingo'ya ip kullandırmıyorsun yani mantık olarak. Gayet net Kraker olayı da.

O yüzden bu karakterlere ezik Luffy'ye yenildi, şuna yenildi, buna yenildi diye bakmayacaksın. Luffy 500 milyonluk Adam su an. Bu çocuktan meyveyi çıkarsan 1 yumruğu bayılacak mı ? Ağzı gözü kenara mti kayacak ? Böyle düşündüğün zaman 500 milyonluk birinin sadece meyveden ibaret olmayan biri olduğunu ve ortadaki mantıksızlıklığı net şekilde görürsün zaten. Adet yerini bulsun, formalite mantığı bu adamların yenilgisi.. Enel'i de bu mantıkla değerlendirmek lazım. Adamın meyvesi direkt olarak yonkou ve kk seviyesi. Mangaka bu adama bilerek b. haki vermemiş. Çünkü hikayesi farklı. Onu da verse iki yıl sonrasının rakibi ce minimum amiral seviyesi biri olacak çünkü. Ee o kadar da saçmalamıyım demiş ve silahlanma vermemiş :)

O meyveyi Wiper'a ver kk olsun (vol. 3)

Kraker de aynısının laciverti. Hiçbir farkı yok. Nami handikapı var, bu cepte. Bunun yanında mangaka dövüşün başında Kraker'in silahlanma hakisini övdürüyor ama son saldırısında silahlanma kullandırtmıyor. Bu da cepte. Luffy enerjiye herkesten fazla ihtiyac duran biri. Bu anlamda Kraker'le dövüşürken dövüşün bu kadar uzun sürmesini sağlayan şey Nami'nin ıslattığı bisküvilerin Luffy tarafından yenilmesi. Nami olmasa bisküvileri yiyemeyecek, bisküvileri yiyemezse o aptal forma giremeyecek, o forma girmese Kraker'i yenemeyecek. Bu da cepte. Bu durumda Kraker de ağır handikaplıdır ve Croco, Enel ve Mingo ile aynı statüdedir. Adama ana saldırı ve savunma gücünü kullandırmıyorsun. Croco'ya kum, Enel'e elektrik, Mingo'ya ip kullandırmıyorsun yani mantık olarak. Gayet net Kraker olayı da.

O yüzden bu karakterlere ezik Luffy'ye yenildi, şuna yenildi, buna yenildi diye bakmayacaksın. Luffy 500 milyonluk Adam su an. Bu çocuktan meyveyi çıkarsan 1 yumruğu bayılacak mı ? Ağzı gözü kenara mti kayacak ? Böyle düşündüğün zaman 500 milyonluk birinin sadece meyveden ibaret olmayan biri olduğunu ve ortadaki mantıksızlıklığı net şekilde görürsün zaten. Adet yerini bulsun, formalite mantığı bu adamların yenilgisi.. Enel'i de bu mantıkla değerlendirmek lazım. Adamın meyvesi direkt olarak yonkou ve kk seviyesi. Mangaka bu adama bilerek b. haki vermemiş. Çünkü hikayesi farklı. Onu da verse iki yıl sonrasının rakibi ce minimum amiral seviyesi biri olacak çünkü. Ee o kadar da saçmalamıyım demiş ve silahlanma vermemiş :)

Yıldırımla Lastik aynı kalibre mı ki böyle değerlendiriyorsun. Enel meyvesiz anca Usopp seviyesindedir. Sanji'nin şu anki seviyesi meyvesiz Enelin bildiğimiz halini salça eder. Ama Luffy meyvesiz olsa da o kadar düşmez. Yani Enelin meyvesiz hali 150m beriyi geçmez bence.

Dedigin cogu seye katiliyorum fakat es gectigin bir gercek var. Oda'nin kurgu muhabbeti abartmasindan en cok basi yanan karakter Luffy zaten. Adam neden o iki yil egitimi aldi? Bir daha ayni duruma dusmemek icin. Amiral+Shichibukai+Sentomaru(Koramiral?)+Pacifistalar. Simdi Luffy (ve tayfasi) artik bu duruma dayanabilecek guce gelmis demem yanlis mi olur?

Egitimden sonraki catismalarina bak simdi. Sabondy'de Sentomaru ve pacoz marinelerden topukluyor, BA girisinde 3-5 tane hamsi tarafindan atar yiyip kaciyor, Hody Jones karsisinda olum dosegine dusuyor. Simdi yonkolari karsisina alan bu adamin hala egitimden sonraki halinin tum gucunu gosterdigine inaniyor musun?

Bundan sonrasi tamamen benim sahsi fikrim ama Luffy gercek gucunu gosterdigi zaman, Dof ve Kraker handikaplari tamamen gereksizmis diyecegiz. Konuyu nasil buraya tasidim bilmiyorum ama icimden attim, rahatladim. :hhh:

Dedigin cogu seye katiliyorum fakat es gectigin bir gercek var. Oda'nin kurgu muhabbeti abartmasindan en cok basi yanan karakter Luffy zaten. Adam neden o iki yil egitimi aldi? Bir daha ayni duruma dusmemek icin. Amiral+Shichibukai+Sentomaru(Koramiral?)+Pacifistalar. Simdi Luffy (ve tayfasi) artik bu duruma dayanabilecek guce gelmis demem yanlis mi olur?

Egitimden sonraki catismalarina bak simdi. Sabondy'de Sentomaru ve pacoz marinelerden topukluyor, BA girisinde 3-5 tane hamsi tarafindan atar yiyip kaciyor, Hody Jones karsisinda olum dosegine dusuyor. Simdi yonkolari karsisina alan bu adamin hala egitimden sonraki halinin tum gucunu gosterdigine inaniyor musun?

Bundan sonrasi tamamen benim sahsi fikrim ama Luffy gercek gucunu gosterdigi zaman, Dof ve Kraker handikaplari tamamen gereksizmis diyecegiz. Konuyu nasil buraya tasidim bilmiyorum ama icimden attim, rahatladim. :hhh:
Luffy gerçek gücünü gösterdi zaten bknz: G4

G4 açtığı durumu gözünün önüne getir ve o durumda gerçek gücünü saklaması için bir sebep söyle sana katılayım :bilmem:

Luffy gerçek gücünü gösterdi zaten bknz: G4

G4 açtığı durumu gözünün önüne getir ve o durumda gerçek gücünü saklaması için bir sebep söyle sana katılayım :bilmem:
Sebep klasik Oda.

Diger gosterdigim durumlarda gercek gucunu saklamasi icin baska bir sebep soyle ben sana katilayim.

6 ayda tum dunyanin adini duydugu, dillere destanlik isler basaran Luffy, 2 yil ayirip Rayleigh gibi bir efsaneden egitim aliyor ve direk yonkolara kafa tutuyor. Gerek yok ama hatirlatayim bu eleman suanda Kaido'ya yuruyor, yol ustunde BM'yi boyle bir duruma dusuruyor.

Hadi Dof'u es gecelim cunku guc seviyesi tam olarak belli degil. Luffy'nin, BM'nin 3./4. adamini tek basina yenecek kapasitede olmadigini soyleyebilir misin ya?

Sebep klasik Oda.

Diger gosterdigim durumlarda gercek gucunu saklamasi icin baska bir sebep soyle ben sana katilayim.

6 ayda tum dunyanin adini duydugu, dillere destanlik isler basaran Luffy, 2 yil ayirip Rayleigh gibi bir efsaneden egitim aliyor ve direk yonkolara kafa tutuyor. Gerek yok ama hatirlatayim bu eleman suanda Kaido'ya yuruyor, yol ustunde BM'yi boyle bir duruma dusuruyor.

Hadi Dof'u es gecelim cunku guc seviyesi tam olarak belli degil. Luffy'nin, BM'nin 3./4. adamini tek basina yenecek kapasitede olmadigini soyleyebilir misin ya?
Takım adalarda dövüşmelerine gerek yoktu zaten, Hody'e mevcut gücü yeterdi artı suyun içinde dövüşüyordu, CC içinde g4 açmaya gerek yoktu sonuçta yakalayacaktı adamı öldürmeyecekti.

Bak şunu dersen anlarım, Luffy gelişmiş olmalı en azından gördüğümüz g4'ten güçlü bir tekniği vardır dersen anlarım ama zaten vardı da kullanmıyordu bana mantıklı gelmez açıkcası...

Luffy'nin 3. yada 4. adamı doğrudan yenememesi üzerine pek fazla konuşamayız şimdiye kadar Kıraker ile dövüştü ve tam bir hayal kırıklığıydı o dövüş. Şimdilik tarafsız durursak yenebilir de yenilebilirde en azından Kıraker'le teke tek vs atsa kaybetme olasılığını fazla görüyorum... Meyvesi ters biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık