Ace beni al deseydi haklı olurdu ama Ace beni tayfana al demiş mi ? Bildiğin elemanı alıkoyuyorlar orda ne etsin delikanlı gibi kafaya dalıyor, herkes Luffy gibi geri vitese sahip değil
Ace beni al deseydi haklı olurdu ama Ace beni tayfana al demiş mi ? Bildiğin elemanı alıkoyuyorlar orda ne etsin delikanlı gibi kafaya dalıyor, herkes Luffy gibi geri vitese sahip değil
Daha fazla yazamayacağını düşünüyordum. Çünkü onunla fatality olman gerekiyordu. Bu durumu bile savunabiliyorsun. Adamın arkadaşlarını bile öldürmemiş yanlarına almışlar. Bu adam bir değil 100 kereden fazla WB'yi öldürmeye çalıştı. Uykusunda öldürmeye çalışması da cabası.:S Bunu bile savunabildin ya. Helal sana.Ace beni al deseydi haklı olurdu ama Ace beni tayfana al demiş mi ? Bildiğin elemanı alıkoyuyorlar orda ne etsin delikanlı gibi kafaya dalıyor, herkes Luffy gibi geri vitese sahip değil
Niye öldürmeye çalışmasın la ? Adamları alıkoymaya ne hakları var hacı anlat bakalımDaha fazla yazamayacağını düşünüyordum. Çünkü onunla fatality olman gerekiyordu. Bu durumu bile savunabiliyorsun. Adamın arkadaşlarını bile öldürmemiş yanlarına almışlar. Bu adam bir değil 100 kereden fazla WB'yi öldürmeye çalıştı. Uykusunda öldürmeye çalışması da cabası.:S Bunu bile savunabildin ya. Helal sana.
Delikanlı gibi uykusunda bıçaklamaya çalışmakAce beni al deseydi haklı olurdu ama Ace beni tayfana al demiş mi ? Bildiğin elemanı alıkoyuyorlar orda ne etsin delikanlı gibi kafaya dalıyor, herkes Luffy gibi geri vitese sahip değil
WB adamları alıkoymuş. Hata onda. Uykusunda öldürmek için yeterli bir sebep.Niye öldürmeye çalışmasın la ? Adamları alıkoymaya ne hakları var hacı anlat bakalım
Nasııl? Anlamadım demek istediğini.Kusura bakma da nasıl verecekti? Çocuğu olacağını Garp hapiste öğreniyor. Ve o sıra Roger Ace'i Garp'a emanet ediyor.
WB elemanın aslında neye ihtiyacı olduğunu anlamış, baba şefkatı lazım bu yavruya demiş almış tayfasına ama tabi, Ace'nin bunu anlaması için belli bir sürenin geçmesi gerekiyordu artı haliyle bir korsan tayfasına güvenmemesi gerektiği içinde başlarda tayfanın başına dalmaya çalışması çok normalWB adamları alıkoymuş. Hata onda. Uykusunda öldürmek için yeterli bir sebep.
Delikanlı gibi tabi ne sandınDelikanlı gibi uykusunda bıçaklamaya çalışmak
+1Nasııl? Anlamadım demek istediğini.
Sen Roger, WB'ye emanet ederdi demişsin. Ama Roger Garp'a bundan hapisteyken bahsediyor. Ve de Garp'a sonuna kadar güveniyor. Ace'e sahip çıkacağı konusunda. Yani her ihtimalde dahi WB'ye emanet edebilmesinin bir yolu yok. İlki Garp kabul etmese ve Roger Garp'ın çocuğuna sahip çıkmayacağından emin olsa bile hapisteyken WB'ye emanet etmek istese nasıl haber verecek? İkincisi Garp kabul etmese bile Roger özellikle diyor seni tanıyorum. Çocuğuma sahip çıkacaksın diyor. Roger kendini şartlamış zaten. Garp sonrasında istese yine Ace'e sahip çıkmazdı.Nasııl? Anlamadım demek istediğini.