Yani demek istediğin insanın ailesinden birisi hata yaparsa? Onu öldürebilceğimiz mi?http://www.korsanfan.com/konu/genel-tartışma.5808/page-248 biz o olayı burda tartiştık sebebini yazdım okursun kardeşim.
Yani demek istediğin insanın ailesinden birisi hata yaparsa? Onu öldürebilceğimiz mi?http://www.korsanfan.com/konu/genel-tartışma.5808/page-248 biz o olayı burda tartiştık sebebini yazdım okursun kardeşim.
Babasına kesinlikle katılmıyorum. Ama kardeşi haketti corasanda doffynin öldürülmesini istiyordu ki zaten. Doffyi durdurun diyordu. Öldürseler a neden öldürdünüz ben hapse atın dedim mi dicekti.Yani demek istediğin insanın ailesinden birisi hata yaparsa? Onu öldürebilceğimiz mi?
Hatası herkezin ölmesine annesinin ölmesine kardeşi ve kendisinin zulme ugramasına sebebyit verirse evet. bak etikdir demiyorum ama olabilir haklıdır diyorum.Yani demek istediğin insanın ailesinden birisi hata yaparsa? Onu öldürebilceğimiz mi?
Yalnız babasını öldürmesi bu olayın tetikleyicisi olabilir. O yüzden Coro haklı sayılabilirBabasına kesinlikle katılmıyorum. Ama kardeşi haketti corasanda doffynin öldürülmesini istiyordu ki zaten. Doffyi durdurun diyordu. Öldürseler a neden öldürdünüz ben hapse atın dedim mi dicekti.
Neyse fikir ayrılığı diyelim o zaman. Babasını öldürmesini doğru görmüyorum ben.Hatası herkezin ölmesine annesinin ölmesine kardeşi ve kendisinin zulme ugramasına sebebyit verirse evet. bak etikdir demiyorum ama olabilir haklıdır diyorum.
Ben zaten babasından bahsediyordumBabasına kesinlikle katılmıyorum. Ama kardeşi haketti corasanda doffynin öldürülmesini istiyordu ki zaten. Doffyi durdurun diyordu. Öldürseler a neden öldürdünüz ben hapse atın dedim mi dicekti.
Bundan daha çok, bu ikisi düşerse yerlerine kim geçecek, o çapta kim var onu merak ediyorum. Hem kaptan, hem tayfa, hem de etki alanı anlamında, yani bunların hepsini barındıran, yonkou seviyesi kimseyi göremiyorum.O değil de üst üste iki imparatorun düşmesi bence pek mümkün değil. Mama düşer diyen arkadaşlar, Kaido'nun da düşeceğini düşünüyor mu?
Bizim bilmediğimiz büyük oluşumlar çıkabilir oda sonuçta bişey çıkarır oha vay arkadaş felan deriz.Bundan daha çok, bu ikisi düşerse yerlerine kim geçecek, o çapta kim var onu merak ediyorum. Hem kaptan, hem tayfa, hem de etki alanı anlamında, yani bunların hepsini barındıran, yonkou seviyesi kimseyi göremiyorum.