Bana Goku'yu andırıyor gibi geldi.Google a one piece 865 yazınca bu çıkıyor Alnına da illumunati sembolü gibi bişi yapıştırmışlar Ama genede diğer luffy şeylerine göre iyi çizmişler. Fantastik olmuş.
Bana Goku'yu andırıyor gibi geldi.Google a one piece 865 yazınca bu çıkıyor Alnına da illumunati sembolü gibi bişi yapıştırmışlar Ama genede diğer luffy şeylerine göre iyi çizmişler. Fantastik olmuş.
Bu dediğin Rayleighin houshoku haki tanımına ters (burda h. hakiyi kastetiğini düşünüyorum, ve b. haki için de pek olası değil). Haki nen ya da çakra gibi ucu açık ve törpülenebilir değil.Luffy aslında ok atar gibi haki fırlatarak rakiplerine zarar verebilmeye başlayabilir gibi geliyor. Gear 5 gibi bir şey çıkarsa; kesinlikle fiziksel bir güç olacağını düşünmüyorum.
Aynen serideki bence en kurnaz adam ve zekiDoffy gibi adam bir daha bu seriye gelmez. Bu da böyle biline.
Croco>Dof mevzu buysa.Aynen serideki bence en kurnaz adam ve zeki
Onda haklısın pislik,karaktersiz,haysiyetsiz ( bu kez de çok gömdük sanki ) herifin tekidir kendisi. Ama ben karakterin serideki yeri ve derinliğin bahsediyorum.@Nie Li
Babasını ve abisini öldürecek kadar kimse düşemez zaten. Bence de Dof gibi(karaktersiz, pislik) birisi daha da gelmez.
Abi adamın sebepleri de vardı ama.Onda haklısın pislik,karaktersiz,haysiyetsiz ( bu kez de çok gömdük sanki ) herifin tekidir kendisi. Ama ben karakterin serideki yeri ve derinliğin bahsediyorum.
Kaiodu falan bu adamın yanında hikaye bu adam serinin başından beri yeri belli ,belki bir daha görürüz Dof reizi
Herhangi bir sebep yaptıklarını meşru saymamız için yeterli olabilir mi?Abi adamın sebepleri de vardı ama.