Ben de King'i tarif ettiğin gibi bekliyorum.Animede Jack, Neko ve Inu'nun saldırılarına, acımadı ki xd diyor. Muhtemelen King'in olayı budur. Müthiş bir beden sertliği artı müthiş bir b. haki ve dayanıklılık sahibidir.
Beckman'ın olayı da muhtemelen yüksek haki miktarıdır. Zira haki bitiyor.
Haki bitimi de şu bana kalırsa: "Artık kafam kaldırmıyor", "Burama kadar geldi" gibi cümleleri çokça duyarız, yani haki bitmesi mental anlamda iyi durumda olmamaktan ileri geliyor. Nasıl ki bedenin bir yerden sonra kaldıramıyor, bitiyor. Ruhen de aynı durum geçerli. Çünkü sürekli bu ruhani gücü kullanıyorsun. Bu gücü uzun süre kullanabilmek irade-ruh gücünle doğru orantılı gibi duruyor. Muhtemelen Shanks tayfası da bu yönüyle ön planda olur.
Haki bence biten bir şey değil ama Beckmann'ın dövüş stili çok tehlikeli çıkacak (haki+mermi) Shanks ve tayfasını umarım ayrıntılı olarak görürüz. Ace vs. Karasakal gibi geçiştirilmiş, gazeteden okuyacağımız ya da çok kısa süren vs. ler şeklinde görmeyiz inşallah. Bu adamları yüzlerce bölümdür bekliyoruz. Mangakanın bu beklentiye saygılı olmasını ve okuyucuyu memnun etmesini diliyorum.