Garp'ı bence çıkar. Croco, Jinbei, İvankov'u hatırlarsın bu Denizcilerin sahip olduğu İmpel Down yetkilisi Magellan nasıl kovalıyordu. Ki Amiral'e yakın adam olarak almışsın. Akainu'yu ise bunlara ek olarak Marco,Vista ve tümenleri bile durduramıyordu. Marco'nun yine hakkını yemem. Adam güçlü biri. Genel anlamda tank. O yüzden ona okey veriyorum. Ama yine de Akainu karşısında şansı yok. Dragon tamam. Sabo olabilir. Kuma'yı geç. Onda da Amiral çapı yok. Jozu'nun bir anlık dikkat kaybı ile savaşta kolu gitti. Onu da geç.Haklısın Shanks zaten olmasın.
Ancak sadece saydıklarınla bu Luffy zaten bırak dünya hükümetini Mf yi bile yıkamaz.
Bak ben kafamdakı amiral seviyelerine yakin ve ustu muttefikleri sayayim sana
Sabo
Dragon
Kuzan
Marco
Kuma
İvankov
Zoro
Sanji
Kid
Law
Jozu
Shanksin tayfasindan kalanlar
Coby
Helmeppo
Garp
Law yaşarsa
X drake(eski denizci subayi olan nova)
Croco
Jinbe
Minkler den kedi köpek carrot
Wanodan gelecek adamlar ninjalar
Kyros ve ülkesi
Vista
Gibi gibi daha arkasında olan
Dresrosa alabasta zou yüksek ihtimal elfab ve wano luffyin kendi ulkesi chopperin ulkesi water 7 gibi birsurude ulke var kardesim luffy bunlarla yikacak wg yi
Bak MF'de WB ve müttefiklerine ki yukarıda ek olarak Luffy ID'ten bir sürü adam getirdi. Ona rağmen Sengoku ve Garp savaşa dahil olmasa bile WB ve tayfası yenilirdi. Yani yukarıda WB yok. Denizcilerin ne kadar güçlü olduğu ortada. Helmeppo ,Coby bunlar doğrudan bizimle birlikte savaşmazlar. Öyle basit değil bu işler.
Ben Shichi'leri de daha saymadım yani Hükümet tarafında. Hükümet Denizciler'e siz sadece görünen yüzsünüz diyor. Yani cidden çok basit düşündüğünüzü düşünüyorum.
800 yıldır bu adamların hükmü sürüyor. Kong gibi biri var. Yani sayıca üstün taraf biz olamayız. Sayıca üstün taraf kesinlikle Hükümet olacak. Umutsuz gözükecektir durum. Öyle kolay bir zafer olmayacak.