En iyisi WB, ardından Rayleigh gelir Ama güzel konu olur aç oylayalım...En beğendiğiniz kenbunshoku haki şeklinde bir anket açmayı düşünüyorum, ne dersiniz? Erken midir henüz?
En iyisi WB, ardından Rayleigh gelir Ama güzel konu olur aç oylayalım...En beğendiğiniz kenbunshoku haki şeklinde bir anket açmayı düşünüyorum, ne dersiniz? Erken midir henüz?
Panel ise Sanji'den iyisini görmedim.Kullanıcı dersen Ray-san veya Katakulli arasında kalırım.En beğendiğiniz kenbunshoku haki şeklinde bir anket açmayı düşünüyorum, ne dersiniz? Erken midir henüz?
Şimdiden söyleyim oyum Shanks'aEn beğendiğiniz kenbunshoku haki şeklinde bir anket açmayı düşünüyorum, ne dersiniz? Erken midir henüz?
Luffy, Usopp, Rayleigh, WB gibi isimler var yau. Katakuri'nin ki en şekil ama farklı düşünenler olacaktır.Katakuriden iyisi yok gibi şu an.Bence erkwn
Senin için WB tabi muhakkak Konuyu hazırlık aşamasındaydım tam, erken olur dedi arkadaş sorayım dedim. Bence de açayım konuyu, yeni karakterler geldiğinde güncellenir. WB için sahne önerin var mı? Ace'in uykusunda saldırdığı sahneyi düşünüyorum ben.En iyisi WB, ardından Rayleigh gelir Ama güzel konu olur aç oylayalım...
Konu başlığında kararsızım aslında. Kullanıcı şeklinde olursa oyların çoğunluğu Katakuri'ye kayar. En beğendiğiniz olursa dengeler değişebilir.Panel ise Sanji'den iyisini görmedim.Kullanıcı dersen Ray-san veya Katakulli arasında kalırım.
Shanks canon bile değil yau.Şimdiden söyleyim oyum Shanks'a
Roger'ın Kk olma amacı mı vardı ?Bak Garp bir işe yaradı Bir de adama vasıfsız diyordun.Wb>Roger.Rogerın kk olmasının sebebi Wb nin böyle bir amacının olmaması
Şıklar konusunda danışmanlık hizmeti verilir fiyatlandırmalarımız için pm atınEn beğendiğiniz kenbunshoku haki şeklinde bir anket açmayı düşünüyorum, ne dersiniz? Erken midir henüz?
Dragon'un neyini gördük ki; böyle diyorsun.Dragon dan pelerini al, geriye bir şey kalmaz. Sol kol Jozu ile Dofy arasındaki farkı Mf'de gördük zaten.