Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben senin tüylerini diken diken edemez demiyorum ki eder tabi ama Luffy'nin şekli ile bu sahnelerin uzaktan yakından bir(pek) alakası yok örnek vermek gerekirse Luffy'nin Nirvanası bana göre chopper'i tayfaya aldığı arcdir ordaki bayrak olayı ve Choppa'yı tayfaya davet ediş şekli muazzam ama bunların Luffy'nin şekli şemalı ile ilgisi yok ben o açıdan yazıyorum yoksa bahsettiğim arcde yaptıklarıyla benide etkilemiştir.

Not: Kızacanı bilsem yazmazdım ya, ne alıngan fanlarsınız siz öyle :artiz:
Birkaç sayfa önce resmini de paylaştım. Lucci'ye attığı son bakış gibi bir sahnesi var mı Sanji ve Zoro'nun?

Bu arc mesela yakalandı. Ama saçma bir olay ile. Sanji'nin öyle davranması kimsenin aklına gelmeyecek bir şeydi. O yüzden Luffy orda kalıyor. Tamam bitkin kötü halde karşısda koca bir ordu var. Yine de Luffy düşmemeliydi. O orduyu yenmeliydi. O orduya yakalandıktan sonra kafanın kesilmemesi içten bile değil. Mangaka hem anlamsız bir şekilde öyle duruma düşürüyor. Hem de kurtarıyor.
sonuna kadar hak veriyorum :(
luffyde h.haki varmıydı onu unutturdu.
ahh o "ODA" varya o oda:mincika:

Yazık oldu güzelim seriye.

Mevcut durum içinde anlamlı olan bir sahne baksana şu sıfata tüm olayları düşünmeden.
Az daha zorlasa özürlü gibi duracak çocuk :bilmem:

Ben sahnelerin insanları etkilemediğini savunmuyorum Luffy'nin mevcut fiziksel durumu sınırlıdır diyorum çok ta önemsemeyin canım :a:

Mevcut durum içinde anlamlı olan bir sahne baksana şu sıfata tüm olayları düşünmeden.
Az daha zorlasa özürlü gibi duracak çocuk :bilmem:

Ben sahnelerin insanları etkilemediğini savunmuyorum Luffy'nin mevcut fiziksel durumu sınırlıdır diyorum çok ta önemsemeyin canım :a:
Tip olarak tabii ki öyle. Ama mevzu sahneler üzerinden yürüyordu sanki.

Zaten diyorum ben Luffy'nin bir çok sahnesi benim de tüylerimi diken diken etmiştir hatta Enies arc'ye kadar Luffy ve Zoro fanıydım neyse Luffy'nin durumu içinde durduğu sahneyle değerleniyor diyorum.
Aslında herkes için öyle. Zoro ve Sanji şekil tipler olmalarının yanında mental olarak da sağlam, dolu karakterler. Mesela Law da şekil bir tipleme ama paçalarından kasıntılık akıyor. Her ne kadar bipolar ayağına psikopatlık katılıp güya orjinallik katılmaya çalışılan esas tasarımından dönülmüş kas yığını Kaido da muhtemelen balon çıkacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık