Luffy 2 yıllık eğitimini tamamlamış, en formda en antrenmanlı zamanları, gücünün zirvesine çıkmış. Gidiyor daha ilk arc'ta 2 kez ölümle burun buruna geliyor. Oradan çıkıyor gidip caesara yenilip ölüm döşeğine geliyor. Oradan çıkıyor gidip Dressrosa da sırtta taşınıyor. O da yetmiyor gidip zehirli balık yeyip ölümün eşiğine bir kere daha geliyor. Big Mom arcını hiç saymıyorum bile.
El insaf yahu, adam 2 yıl atlamadan sonra gittiği her adada ölümden dönmüş. Reiju'yu tanıtmak için bile Luffy'yi ölüm döşeğine getirebiliyorlar artık. Öncesinde de böyleydi de kardeşim yeter artık ama. 2 yıllık çalışmanın kredisi px'lerle tükendi. Döndü gene ölüm döşeklerinde gezmeye. Adam şansla KK olacak anladık da bu kadar olmaz. Bir kere de vuravur gitsin, dövüş bittikten sonra AYAKTA KALSIN. LÜTFEN LUFFY DÖVÜŞ BİTTİKTEN SONRA AYAKTA KALSIN. SIKILDIM YEMİN EDİYORUM BU ADAMIN BAYGIN KALMALARINDAN. ALLAH RIZASI İÇİN LUFFY BİR DÖVÜŞTEN SONRA AYAKTA KALSIN. YALVARIYORUM..
Şu son yazdığın ayakta kalma kısmı en önemli nokta. Ben bunu kaç zamandır diyorum, bu Luffy dövüş falan kazanmıyor. Rakip düşüyor, Luffy düşüyor, etraftaki insanlar Luffy yandaşı olduğu için Luffy kazandı yaşasın diyerek bunu tedavi edip ötekini bağlıyorlar, satıyorlar, yakalıyorlar.
Dof bunun en güzel örneği. Luffy Dof'u yenemedi, Dof'ta bunu yenemedi. Bildiğin yenişemediler ama sonra herkesin ağzında Dof ezik !!! xD !!!
Croco-boy'da aynı hesap. Etrafta kimse olmasa tam 3 defa ölecekti. En son indirdiğinde bile hala Robin'in panzehirine muhtaç.
Don Kreig desen hala hayatta ama Luffy suya düştüğü için ölecek. Daha çok örneği var bunun Arlong, CC, Lucci .....