Sanji fanlarının bir konu açıp Luffy fanlarından özür dileyip Sanji'nin okama halinden resimler paylaşması gerekiyor bence. Sadece bir öneri tabi.
O da olamaz. :/ Germa bu kadar çöp bir oluşum değil.Zoro kardeşleri tekler babayla vs atarlar diye düşünülüyor bence olamaz mı neden olmasın ?![]()
Zoro karşısında belli seviyedekiler pica gibi dilimlenmeye mahkum olamaz mı ?O da olamaz. :/ Germa bu kadar çöp bir oluşum değil.
Luffy'ye de şans vermiyorum. Özellikle 1. baya güçlü görünüyor. O bile belirli bir süre Luffy ile kapışabilir hatta zorlayabilir, ki bu durumda diğerleri de varken sonuç belli aslında.Zoro karşısında belli seviyedekiler pica gibi dilimlenmeye mahkum olamaz mı ?Sanjinin tokatladıklarını zoro tekleyip geçebilir ciddileşince.
Konuyu sen mi açıyorsun ben açayım mı?Luffy'ye de şans vermiyorum. Özellikle 1. baya güçlü görünüyor. O bile belirli bir süre Luffy ile kapışabilir hatta zorlayabilir, ki bu durumda diğerleri de varken sonuç belli aslında.
İstiyorsan sen aç. Ayağının tozuyla gelmişken fena olmaz. :/Konuyu sen mi açıyorsun ben açayım mı?
Üşendim.İstiyorsan sen aç. Ayağının tozuyla gelmişken fena olmaz. :/
Hani nerde?Sanji x Nami gerçekleşiyor.