Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkisinin kulvarları farklı bir kere. 2y öncede fark vardı, hele 2y sonrası çok ciddi fark vardır. Biri alanında en iyisi tarafından eğitim almış, diğeri okamalardan kaçmış, yemek tarifleri kasmış. Bence aralarında ki fark baya açık. :a:
Orasini su anda kimse bilemez bilmedigimiz icin arada ki fark açık diyorsunuz. Bir tarafda vs yapmis bir Zoro var. Bir tarafta ne oldugunu bilmedigimiz Sanji

karolla

Orasini su anda kimse bilemez bilmedigimiz icin arada ki fark açık diyorsunuz. Bir tarafda vs yapmis bir Zoro var. Bir tarafta ne oldugunu bilmedigimiz Sanji
Lafa geldi mi kimse kaptandan güçlü olamaz diyorsunuz. Ama ne hikmetse bir tayfa üyesi first mateden, urougeye göre yardımcı kaptandan, hepimize göre sağ koldan güçlü oluyor.. Heyt maşallah :)

Judge Vegapunk'ın nesnelere meyve yedirme olayını gördü. Ekip dağılınca süper insan yaratmak için gen dizilimi üzerine şeytan meyvesi kodlarını yerleştirip bizim çocukları oluşturdu muhtemelen. Kaşlar ondan şeytan meyvesindeki kıvrımlara sahip gibi gözüküyor. İnsan ruhu direk şeytanla temasa girdi.

Misal tekniğin adının Diable Jambe olması boşa değil Sanji'nin ruhu seytana baskın çıkıyor.

Misal ikinci saldırı, Sanji'nin bedeninin değiştiği her saldırı şeytana gönderme .

Diğer kardeşlerden böyle saldırılar da göremeyiz çünkü Sanji'nin gen dizilimi diger kardeşlerden farklı onu da kaşlardan anlıyoruz. Ters 6=Satan Sanji :D

66'nın altına şeytan kafası boşuna çizilmemiş. Germa 66'daki şeytanı asıl temsil eden aslında Sanji :fool: Fena şeyler yapacak. Kullanacağı diğer tekniklerinde şeytan temalı olacağını düşünüyorum :D Çok daha güçlü ve enteresan olacaktır tabi.

Sanji şu iki yıl aradan sonra bi düşmanla adamakıllı kapışamadı, bu yüzden gücüne neler kattığını tam olarak bilmiyoruz. Punk hazard da vergo ile karşılaştı, law seviyesinde bi düşman olduğu ve olayların hızlı geliştiği bi ana denk geldiği için potansiyelini göremedik. Dressrosa da doflamingo ile karşılaşması da aynı şekilde..

Şu son bölümde sanji nin içinde henüz uyanmamış bir güç olduğunu öğrendik. Oradan bi şeyler gelir de destekli sallayamayacağım :)

Son bölümle beraber yeni bir teori kafamda canlandı.

Teorim şudur: Sanji power up alır ama nerde nasıl yardıracağını bilemiyorum.

Sanjinin kız kardeşinin aslında kendini kurtarmak için sürekli gülümsediğini öğrendik. Arc sonunda germa 66 ordusu yapay olduğunu öğrenecek ve bu karakterin etrafında toplanacak. Bu ordu, hasır şapkalar ve jinbei ortak hareket ederek Big mom tayfasına geri adım attıracak (veya yonkou adını kaybettirecek ve artık sankou kalacak - ya da olmaz öyle şey :D - )ve bu, dünyada yine yankı bulacak. Son olarak yeni germa 66 ordusu dressrosa style hasır şapkalar a bağlanabilir.

Bu arada Yonji sanki adam olacak gibi ama diğerleri iflah olmaz heralde.

Pica dediğin gibiydi hatta Zoro'nun zorlanmadan yendiği de kabulüm zaten. Ama Yeni dünya seviyesi bir adam olduğunu düşünüyorum ben :D Ne bileyim Vergo mu Pica mı dersen, Vergo derdim sanırım.

Yoksa şu an Zoro elbet önünde bizim kıvırcığın. Birbirine yakın dengeler için bu arc az da olsa geçmeli diye düşünüyorum ben Wano'da Zoro'da güçleneceği için.
Orası çokta belli olmaz. Belkide Pica daha güçlüydü :D Vergoyu ilk olduğu için baya önde görüyoruz. Yani Zoro Vergoyla karşılaşsa sonuç çokta farklı olmazdı bence :D Hatta Vergonun işi daha yaş. Arkasına saklanacağı kayaları yok :(

karolla

Orası çokta belli olmaz. Belkide Pica daha güçlüydü :D Vergoyu ilk olduğu için baya önde görüyoruz. Yani Zoro Vergoyla karşılaşsa sonuç çokta farklı olmazdı bence :D Hatta Vergonun işi daha yaş. Arkasına saklanacağı kayaları yok :(
Vergo sanjiye smokaya lawa kan bırakmış. Adam dayanıklı ama zarar görmüyor değil. Zoro tek atar hadi 2 olsun. Serinin başından beri zoronun saldırı gücü yumrukların çok ötesinde. Misal luffy morgana o kadar yumruk vurdu bir şey olmadı. Zoro 20 gün aç kalmış haliyle tek attı. Jyabura sanjiden onlarca tekme yedi gene ayağa kalktı. Kaku ise 2. kesikte gitti. Luffy ejdere o kadar vurdu ejder çok tınlamadı zoro kesti geçti. Tabi kesemediği saldırılar da oldu. Elbet luffy de G4 ile teklerdi ejderi. Ama zoro en güçlü teklemek için en güçlü saldırıya ihtiyaç duymuyor. Kılıçlı biri rakibini kesebiliyorsa çok ciddi bir yıkım gücü demek bu. Luffynin crakerin kılıcından nasıl kaçtığını gördük. Kısacası rakibin seni kesebilen bir kılıç ustası ise ona bulaşma karşiim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık