Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardesim acikladim ben sana adam en basitinden bi suclunun cocugu oldugunu bilmesinini istememistir garp zorla almistir
Garp almıştır tamam ondan beklerim.Ancak dövmeli haydutların elinde büyüdüğünü bildiği çocuk için böyle bir hassasiyette bulunmaz.Haydut yav haydut daha ne suçundan çekinecek çocuk zaten suç özentisi içinde büyümüş.Bilmiyorsa da ayrı rezalet o kadar istihbaratı yoksa yada umursamıyorsa.

Garp almıştır tamam ondan beklerim.Ancak dövmeli haydutların elinde büyüdüğünü bildiği çocuk için böyle bir hassasiyette bulunmaz.Haydut yav haydut daha ne suçundan çekinecek çocuk zaten suç özentisi içinde büyümüş.Bilmiyorsa da ayrı rezalet o kadar istihbaratı yoksa yada umursamıyorsa.
Sen dünyada zibil gibi aranıyor da olsan riskleri alarak oğlunu görmeye giderdin yani? Rogerın oğlunu bile ne biçim aradı araştırdı sayko herifler.

İnsan küçük çocuğu bırakır mı? Yemişim hayati tehlikesini falan, sanki haydutların yanına değilde özel okula yolladı. Ne özgürlüğü? Çocuğu büyüt sonra kararlarını kendi alır. Garp'ın başına atıp kaçmış bildiğin.

bro sen dadan i suclu suc ozentisi yapan biri olarakmi goruyosun

Sen dünyada zibil gibi aranıyor da olsan riskleri alarak oğlunu görmeye giderdin yani? Rogerın oğlunu bile ne biçim aradı araştırdı sayko herifler.
1 kere de olsa gidip kendimi gösterirdim.Kimse gitmeden duramaz olanağı varsa.Ki o kadar güçlü olduğunu söylediğiniz adamın vardır.Güçlü değilse ajanları çok ve güçlü yolunu her türlü bulur.Zaten loguetownda denizcileri uzaklaştırdı bir Smoker gördü istese onu da susturur işini garantiye almak istiyorsa.

Judge örneğini verip sen benzettin bana niye suç atıyorsun onun gibiyse diyorsun.

1 kere de olsa gidip kendimi gösterirdim.Kimse gitmeden duramaz olanağı varsa.Ki o kadar güçlü olduğunu söylediğiniz adamın vardır.Güçlü değilse ajanları çok ve güçlü yolunu her türlü bulur.Zaten loguetownda denizcileri uzaklaştırdı bir Smoker gördü istese onu da susturur işini garantiye almak istiyorsa.

Judge örneğini verip sen benzettin bana niye suç atıyorsun onun gibiyse diyorsun.
Louge Townda gördü işte yeter.

Baba baba diyon ya. Tayfada babası olanlara bak? Gördüler de ne oldu babaları ne halta yarıyor? Dragon, Luffyi kaç kere hayatta tuttu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık