Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır, mesele umudunun adamıni yenme konusunda olmasi.

Kendisi için bir böcek o. Sans vermiyor yani. Biz burada Mom'in düşmesini konuşmuyor muyuz?

Kadın en fazla karşıma cikar diye bakıyor.
Adamını yenmesi konusunda umutlu olduğunu nereden çıkarttın? Luffy ne diyor? Canına okuyacağım.Big Mom'da buna dikkat çekiyor. Bu beni yiyecekti hani daha adamımda mı tıkandı diyor. Anca karşıma çıkar demiyor ki bunu Luffy'nin sözüne değinmesinden anlayabiliriz.

Luffy'den umudu var kadının. Bunun dayanakları sadece son bölümle sınırlı değil. Taa BAA'da bana diklenen velet ilgimi çekti diyor. Gel yeni dünyaya diyor Luffy'ye.

teachi taa vişneli turta hatırasından sevmiyor bence :D zaten direk luffy tarafında olmaz. "Bunu devireyim sıra sende dragonun sümüğü" gibi bir şey der ama sonra onu yapacak hali kalmaz :D
Hocam öyle de o ara hiç sürtüşmediler. Direk dediği şuydu sen Karasakal mısın? Ace'i yakalayan isim olarka gazetede Karasakal denildi. Ordan hatırladığıyla bir koydu Teach'i yerdeki acısıyla baş başa bıraktı.:D

Hayır, mesele umudunun adamıni yenme konusunda olmasi.

Kendisi için bir böcek o. Sans vermiyor yani. Biz burada Mom'in düşmesini konuşmuyor muyuz?

Kadın en fazla karşıma cikar diye bakıyor.
Kadin bence diger karakterlere gore normal bakiyor ve En buyuk 4 korsandan biri suan. Kucumsese de hakki var. Kadina gelen suoer novalar daha yuzunu gorememis BM'nin ama Luffy'den bir seyler bekledigi kesin.
Bu daha BAA'dan belli idi hemen Garpin torunu musun? Gel yeni dunyada bekliyoruma getirdi kadin.
Yani diger korsanlara karsi boyle seyler diyecegini sanmam.
Aksine Luffy suan dediklerinin altinda kaldi. Ne diyir BAA'yi bolgem yapicam. Ama sen daha onun adaminda zorlaniyorsun neredeyse kol verecen BM karsisina bu sekilde cikarsan 2dk dayanamazsin ruhunu orada teslim edersin bu net bir sey kimse fanlik yapip Cracker karaisinda ki Luffy Mom'i yener demesin.
Ben en bastan buyana BM ile savasmayacak diyenlerdenim ama gittikce artik BM arc oldu. Fikrim hala sabit savasmayacaklar. Ya cok buyuk muttefikler gelecek öyoe yenecekler yada bizimkiler bu arc BM'ye kurulan oyunlari bozacaklar. BM'nin hastaligini iyileştirecekler vs.

Adamını yenmesi konusunda umutlu olduğunu nereden çıkarttın? Luffy ne diyor? Canına okuyacağım.Big Mom'da buna dikkat çekiyor. Bu beni yiyecekti hani daha adamımda mı tıkandı diyor. Anca karşıma çıkar demiyor ki bunu Luffy'nin sözüne değinmesinden anlayabiliriz.

Luffy'den umudu var kadının. Bunun dayanakları sadece son bölümle sınırlı değil. Taa BAA'da bana diklenen velet ilgimi çekti diyor. Gel yeni dünyaya diyor Luffy'ye.
BÖCEK BÖCEK BÖCEK

:(

Kadin daha adamıni gecememesine sasiriyor zaten. Ustte açıkladım, Garp'in torunu, Dof'u yenmiş biri. Urouge'nin adamıni yendiği yerde Luffy'nin bunu yapması sasirtmaz.

Kadın kendine karşı sansi olanlara böcek mi der yahu :( Kaido'ya, Shanks'a falan da mi böcek diyor acep? Lütfen.

BÖCEK BÖCEK BÖCEK

:(

Kadin daha adamıni gecememesine sasiriyor zaten. Ustte açıkladım, Garp'in torunu, Dof'u yenmiş biri. Urouge'nin adamıni yendiği yerde Luffy'nin bunu yapması sasirtmaz.

Kadın kendine karşı sansi olanlara böcek mi der yahu :( Kaido'ya, Shanks'a falan da mi böcek diyor acep? Lütfen.
Böcek, velet, bunlar söylenebilecek sözler. Buna fazla takılı kalıyorsun. Hele ki sonrasında söylediği sözlerden sonra.

Garp'ın torunu olsun, Dof'u yenmiş olsun. Bir boss böyle hareket etmez. Böyle diyeceğine şapkasının söylediklerini der.

Tamam böcek demesi onun bir zaafıdır. Luffy şuan onun has adamı olabilecek seviyede. Kadın en güvenilir adamına böcek diye hitap ediyorsa normalde değilse şayet böyle bir durumda rakibi küçümseme durumu var ama çokta fifi bir İmp için bir novayı küçümsemek. :D
Yine biz istediğimiz kadar burda hata yapmış desekte gelir çok rahat bir şekilde Luffy maymuna çevirir sonra hatasını halleder. :(
Luffy daha doğmamışken bu kadın korsandı. Luffy nere Big mam nere karşısına çıkmasın ağlarım ağlar değil ben ağlarım paşam için :/

Animede Baratie arcında Zeff'in "Ayu Baga" cümlesiyle başlayıp Luffy'e ithafen söylediği cümleler lazım ama bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı? Bulan arkadaş dakikasınıda verirse güzel olur?

Edit: Buldum tamamdır. Rahatsızlık için k.bakmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık