Adam 500 bölüm sonrasını hesap ediyor. Hiç tesadüfmüş gibi duruyor mu ?Şuna inanıyonuz mu la sizce hani buna mı delalet. Sadece tesadüf olamaz mı?
Adam 500 bölüm sonrasını hesap ediyor. Hiç tesadüfmüş gibi duruyor mu ?Şuna inanıyonuz mu la sizce hani buna mı delalet. Sadece tesadüf olamaz mı?
Zoro'nun Luffy'den dayanıklı olması imkansız. Luffy'nin saf dayanıklılığını geçtim bir de lastik meyvesinin getirdiği avantaj var.Şu seride anlatılan en net olaydır Zoro>Luffy dayanıklılık meselesi ama kalkıp burda bile Luffy dedikten sonra, Zoro=Luffy diyenleri mantığa davet eden herkese Yaw he he diyorum
Şaka mı yapıyorsun sen ? Tüm bu darbelerin toplamını tek seferde aldı adam. Bak 200 kilo kaldırabilirsin 20 şerli parçalara bölüp ama tamamını bir kerede kaldıramazsın İşte öyle düşün Zoro tek seferde tüm darbeleri aldı ve ayaktaydı. Yani o gösterdiğin darbenin etkileri de var aldıklarının içinde.Zoro'nun Luffy'den dayanıklı olması imkansız. Luffy'nin saf dayanıklılığını geçtim bir de lastik meyvesinin getirdiği avantaj var.
Bu darbeleri alıpta Zoro'nun devam edebilmesinin hiçbir yolu yok. Luffy dövüşe devam ediyor sonrasında bunun. Zoro sadece kendi acılarıyla bile vücudunun onu dinleyemeyeceği bir noktaya geldiğini kendisi söylüyor.
Ayaktaydıyı geç. Yere düşecek dermanı bile yoktu de sen ona. Ayakta olması övülüyor ama sonrasında adamın bilinçsiz kaldığı da ortaya çıkıyor. İşin özeti zaten o sarsıntıyı Zoro 2 arc boyunca atlatamayarak Oda ona ne kadar ağır geldiğini gösteriyor. Zoro'nun ölmesini beklemiyoruz zaten.Şaka mı yapıyorsun sen ? Tüm bu darbelerin toplamını tek seferde aldı adam. Bak 200 kilo kaldırabilirsin 20 şerli parçalara bölüm ama tamamını bir kerede kaldıramazsın İşte öyle düşün Zoro tek seferde tüm darbeleri aldı ve ayaktaydı. Yani o gösterdiğin darbenin etkileri de var aldıklarının içinde.
İşin özeti Zoro>Luffy dayanıklılık meselesi kadar açık başka bişey yok seride
One Piece'de bizimkileri denizde bile görmüyoruz ki. Sözde korsanlar ama hep karadalar. Yonkou oluşumlarına bak adaları ele geçirip oralarda kalıyorlar.Bu tarz bir savaş istiyorum ben.
Maalesef öyle. Güç seviyeleri çok uçuk olduğundan dolayı deniz üstünde savaş çok zor oluyor.One Piece'de bizimkileri denizde bile görmüyoruz ki. Sözde korsanlar ama hep karadalar. Yonkou oluşumlarına bak adaları ele geçirip oralarda kalıyorlar.
Çelikten gemiler yüzdürseler bile her savaştan sonra büyük sıkıntı. Savaş anında da büyük sıkıntı.Maalesef öyle. Güç seviyeleri çok uçuk olduğundan dolayı deniz üstünde savaş çok zor oluyor.