D. ler özel işte az çok belli, ister irade ister başka şey ama özeller.
Luffy öyle düşünse Buggy sama tarafından infaz edilecekken gülmemesi gerekmez miydi?Ryuuma' nın karakteri Zoro'dan çok Luffy zaten.
Allah aşkına Zoro'dan hiç ''ölmek hiç eğlenceli değilmiş öyle duydum ''diye bir söz duyabilir misin? Luffy'e cuk oturuyor bu söz. Ki saflıkları felan olsun bana Luffy'i anımsatıyor. Ama kılıç hakkındaki konuşmaları da Zoro'ya çalıyor. Tipi ise hem Zoro hem Luffy'den bir parça.
Ben 10 kere okudum en az, Luffy-Zoro karışımı tipi ama karakter olarak daha çok Luffy diyebilirim. Ryuuma en güçlüydü, lakabı sadece kral ve dünyanın en iyi savaşçı ruhuna sahip, üstelik hastalıktan ölmüş.
Hea bi de o vardı değil mi?Mihawk'a tek atıyor.
Ryuuma, Zoro'nun değil Luffy'nin akrabası çıkacak desene öyleyse.Ben 10 kere okudum en az, Luffy-Zoro karışımı tipi ama karakter olarak daha çok Luffy diyebilirim. Ryuuma en güçlüydü, lakabı sadece kral ve dünyanın en iyi savaşçı ruhuna sahip, üstelik hastalıktan ölmüş.
Mihawk'a tek atıyor.
Yok kimsenin bir şeyi çıkmasın, Op'nin en güçlüsü çıkacak ama. Vista-Mihawk kırmasına tek atıyor. Ejder tekliyor, adama rakip yok yahu daha ne olsun.Ryuuma, Zoro'nun değil Luffy'nin akrabası çıkacak desene öyleyse.
Ya allaşkına Dare şu fake straw hat tadındaki Mihawk çakmasını Mihawk'la aynı kefeye koyma gözünü seveyim. Ryuuma ne ayar çıkar bilemem de.Yok kimsenin bir şeyi çıkmasın, Op'nin en güçlüsü çıkacak ama. Vista-Mihawk kırmasına tek atıyor. Ejder tekliyor, adama rakip yok yahu daha ne olsun.
Ahaha aynen.Hea bi de o vardı değil mi?
Okuyunca görürsün.Ryuuma, Zoro'nun değil Luffy'nin akrabası çıkacak desene öyleyse.