Bahsettiğin D. klanına dair söylem şu an teori bazında kaldığı için ortaya bi kesinlik sunmuyor. İşin dediğin derece spesifikleşmesi olası bi durum bu seride lakin böyle çıkmasını istemezdim ben. Peki sana bir soru sorayım, sence bu seride soyu sopu olmayan bir karakter Korsan Kral olabilir miydi? Luffy üzerinden değil, direk KK olabilmek için böyle bir geçmişe ve güç torpiline hakim olmalı diyebilir misin?D.ailesi ve D. klanı içinde bile savaşçılığıyla öne çıkmış bir aile olunca sence de böyle düşünmem normal değil mi ?
Law mesela D. ama onun korsan kral olma şansı düşük.Çünkü muhtemelen D. klanı kendi içerisinde toplumsal sınıflara ayrılmış vaziyette.Ben öyle tahmin ediyorum.Noblesse okuduysan bilirsin kurtadam klanı var mesela adamların kendi içerisinde savaşçılık alanında uzmanlaşmış olanları var.Hepsi aynı klan içinde olmasına rağmen diğerlerinden farklı oluyorlar.
Doğal olarak hem ünlü ve güçlü hem de o klan içinde dahi özel konumda olduklarını düşündüğümden başka bir altyapısı olmasa korsan kral olamayacaktı diye düşünüyorum.