Ahaha bittim bu yoruma cidden 10 numara 5 yıldızGenç adam, kanı kaynıyor işte. Ama yine de dirayetli. Kafes iterim yine de kaptanımın rakibine tek atmam diyor reis.
Ahaha bittim bu yoruma cidden 10 numara 5 yıldızGenç adam, kanı kaynıyor işte. Ama yine de dirayetli. Kafes iterim yine de kaptanımın rakibine tek atmam diyor reis.
Yahu slash ne ki bremin? Monete baktığı gibi baksa Dof "Aman abi, tamam hemen açıyorum kafesi." derdi.Bi slasha bakardı bıremın, ama luffye bıraktı. Madem oraya geldin hadi bitir dedi.
Bu açıdan düşünmemiştim bıremın, sonuna kadar katılıyorum.Yahu slash ne ki bremin? Monete baktığı gibi baksa Dof "Aman abi, tamam hemen açıyorum kafesi." derdi.
Arkadaşlar dofilamingo impel down dan kaçabilir mi yani bana göre shiki den neyi eksik
Doflamingo şu an Gorosei ile beraber yemek yiyordur.Arkadaşlar dofilamingo impel down dan kaçabilir mi yani bana göre shiki den neyi eksik
Bakalım gerçekten İd'ye girdi mi? Gorsei ile çay içerken görebiliriz.Arkadaşlar dofilamingo impel down dan kaçabilir mi yani bana göre shiki den neyi eksik
Dof'tan bir şey olmaz. Egosu yüzünden dayağını da yedi. İlerde belki karşımıza çıkar. O zaman da dayağını yer, oturur.@Mihawk izledim burayıda hatırlamıyorum ingiliççe bilen var bilmeyen var