O bu değilde Oruç'u niye oraya aldın ?Zoro saçmalığı bitmedi mi daha.
Luffy>Kid>Oruç>Law>Hawkins>Drake>Apoo>Killer>Vito>Bege>Boney>Zoro
Hani ödüle göre sıralama yapıyorduk
O bu değilde Oruç'u niye oraya aldın ?Zoro saçmalığı bitmedi mi daha.
Luffy>Kid>Oruç>Law>Hawkins>Drake>Apoo>Killer>Vito>Bege>Boney>Zoro
Ödüle değil benim keyfime göre. Ödül olsa Vito'nun ne işi olsun orada.O bu değilde Oruç'u niye oraya aldın ?
Hani ödüle göre sıralama yapıyorduk
Ya argümana ne gerek var, Kaptan LuffyZoro Luffy'yi alamazcılar, dişe dokunur bir argüman koyun ortaya. Zoro'nun 10 dakikalık G4'e dayanamaması için hiçbir sebep yok. 856 bölümdür bu adamın dayanıklılığına vurgu yapılıyor. G4 dışında da Luffy'nin bir numarası yok zaten. 1-2 kılıç darbesiyle alır demiyorum, G4'ten sonra 1-2 kılıç darbesine bakar diyorum. Lütfen.
Zoro,Law'ı kesin alır mı bilemem de gayette alma ihtimali var bana göre.Zeka ve meyve Law'ın tek üstün olduğu konular ki optaki dövüşlerde zekanın artısıda çok az bana göre.Onun dışında fiziksel güç,haki,dayanıklılık,kılıç ustalığı Zoro'nun üstün olduğu taraflar.Zoro>law demiyorlarmı çıldırcam ya
Kaptan Luffy olduğu için bu adamlar eşit düzeyde olamaz diye bir kural bilmiyorum. Zoro'nun kaptan olmak veya One Piece'i bulmak gibi bir hedefi yok.Ya argümana ne gerek var, Kaptan Luffy
Güldürüyon adamı akşam akşam
Bence de. Mesela Usopp kaptan olmak istiyor en potansiyelli o olmalı bu yüzden. Luffyden koltuğu alsa alsa o alır.Kaptan Luffy olduğu için bu adamlar eşit düzeyde olamaz diye bir kural bilmiyorum. Zoro'nun kaptan olmak veya One Piece'i bulmak gibi bir hedefi yok.
Önce G4ün süresini bi öğren gerisini de yavaş yavaş anlatırım. Zira bi anda bünyen kabul etmeyebilir.Zoro Luffy'yi alamazcılar, dişe dokunur bir argüman koyun ortaya. Zoro'nun 10 dakikalık G4'e dayanamaması için hiçbir sebep yok. 856 bölümdür bu adamın dayanıklılığına vurgu yapılıyor. G4 dışında da Luffy'nin bir numarası yok zaten. Ayrıca 1-2 kılıç darbesiyle alır demiyorum, G4'ten sonra 1-2 kılıç darbesine bakar diyorum. Lütfen.
Zoro'nun G4 e dayanmaması için hiçbir sebep yok cümlesi de yeterli bir argüman değil. Ben de diyorum ki Doflamingo'yu yıkan saldırıların Zoro'yu gömmemesi için hiçbir sebep yok.Zoro Luffy'yi alamazcılar, dişe dokunur bir argüman koyun ortaya. Zoro'nun 10 dakikalık G4'e dayanamaması için hiçbir sebep yok. 856 bölümdür bu adamın dayanıklılığına vurgu yapılıyor. G4 dışında da Luffy'nin bir numarası yok zaten. Ayrıca 1-2 kılıç darbesiyle alır demiyorum, G4'ten sonra 1-2 kılıç darbesine bakar diyorum. Lütfen.