Sana BigMom yeter işte. Zamanında kesmiştik sözünüzü. :SBende bi Nami alayım madem konu oraya geldi
Sana BigMom yeter işte. Zamanında kesmiştik sözünüzü. :SBende bi Nami alayım madem konu oraya geldi
Nami zaten yanık Sanji'ye. Onların iş kesin.Hep böyle düşünceler yüzünden Sanji'nin başı kel kalıyor desenize.Forumda bile böyle düşünülüyorsa.Ondan sonra çiçek böcek toplayıp hayaller kuruyor. :/ İlla kılıç ustası yada kara kral mı olması lazım kıvırcığın.
Yani sen ne diyorsun genç? Zoro'nun neyi eksik?Ben Zoroyu gömmem hakkını veririm. Sanjinin dengi, tayfanın güçlü bir üyesidir. Bu sefer karakteri sevip sevmemenle de ilgili değil. IQ, EQ sorunu bile yeterli yahu. Zoroya yakın biri olmalı. Davul bile dengi dengine, ışık bile rengi rengine. Lütfen.
Nami Law derdinde nette teorisi bile vardı üşenmemiş uğraşmışlar resimlerle.Sanji bahtsız adamın kaderi bu.:/Nami zaten yanık Sanji'ye. Onların iş kesin.
Evin yolunu bulamaz da kaybolur, üzülürler. Tashigi yeter Zoroya, o üzülse de olur.Yani sen ne diyorsun genç? Zoro'nun neyi eksik?
Viola olmaz mı ?Nami Law derdinde nette teorisi bile vardı üşenmemiş uğraşmışlar resimlerle.Sanji bahtsız adamın kaderi bu.:/
Evin yolunu boşver, kalbe giden yolu bulsun yeter. Gerekirse eve götüren erkek değil kadın olur. Shakky de böyle bir abladır.Evin yolunu bulamaz da kaybolur, üzülürler. Tashigi yeter Zoroya, o üzülse de olur.
Not: Üzülürler derken bu marimoya niye vardık diye üzülürler. Yanlış anlaşılmasın.
Law'a da herkes yanık yahu. Robin'in bakışları unuttun mu? O Değilde Dragon Luffy yerine Robin'i sormuştu onu hatırladım. İçsem yakardım sanırımNami Law derdinde nette teorisi bile vardı üşenmemiş uğraşmışlar resimlerle.Sanji bahtsız adamın kaderi bu.:/
Yok yahu. Salla o teorileri. Her bakışı hareketi kendini belli ediyor. Law-Robin belki de Nami olmaz.Nami Law derdinde nette teorisi bile vardı üşenmemiş uğraşmışlar resimlerle.Sanji bahtsız adamın kaderi bu.:/