Katılıyorum. Ayrıca bu kadını çıplak görüp de etkilenmeyecek tek kişi Luffy'dir. Çok fena bi gücü var direkt hormanları etkiliyor. Nefes almak kadar önemli bir şey insan için.Hancock bence Kuma'dan güçlüdür.
Katılıyorum. Ayrıca bu kadını çıplak görüp de etkilenmeyecek tek kişi Luffy'dir. Çok fena bi gücü var direkt hormanları etkiliyor. Nefes almak kadar önemli bir şey insan için.Hancock bence Kuma'dan güçlüdür.
Ona gerek yok. Kuma etkilenmese bile Hancock'un tek gücü o değil. Ben çok kücümsendigini düşünüyorum Hancock'un.Katılıyorum. Ayrıca bu kadını çıplak görüp de etkilenmeyecek tek kişi Luffy'dir. Çok fena bi gücü var direkt hormanları etkiliyor. Nefes almak kadar önemli bir şey insan için.
Bari bariz deme yahu. Nereden belli kesin böyle olduğu. Benim fikrim desen itiraz etmiyecektim ama bariz diyince geriliyorumHancock > Kuma > Jinbei > İvankov barizdir. Jinbe oradaki aklı olmayan Kuma yı tek vuruşta indirir Opera'ya ve Moria'ya yaptığı gibi
Ben İvankov'un, Moria'yı bile yeneceğini sanmıyorum açıkçası
Hancock bence Kuma'dan güçlüdür.
Öyle zaten. Sadece güzellik olsa bu derece bahsedilmezdi karakterden. Kaldı ki erkekler doğası gereği karşı cinsi arzular, bu kadında güzellik olarak en güzeli direkt arzuları harekete geçiren gücü var. Cidden tehlike.Ona gerek yok. Kuma etkilenmese bile Hancock'un tek gücü o değil. Ben çok kücümsendigini düşünüyorum Hancock'un.
Abi Kaku yaptın. Şimdi bunu gören Zoro seviyesi tartışacakZagret'in aklına sokma böyle şeyler akşam akşam.
Kaku yapıyom.
Adam kesin bilgidir susun ayet var ayet dememiş ki bariz demiş yani benim açıkça gördüğüm bu demiş. Yani sen başka şekilde görebilirsin gerilme sakin olBari bariz deme yahu. Nereden belli kesin böyle olduğu. Benim fikrim desen itiraz etmiyecektim ama bariz diyince geriliyorum
H.hakisi var abi. Ve b.hakinin doğuştan beri kullanıldığı bir yerin İmparatoricesi. Bence b.hakisi bile ayrı sağlamdır.Öyle zaten. Sadece güzellik olsa bu derece bahsedilmezdi karakterden. Kaldı ki erkekler doğası gereği karşı cinsi arzular, bu kadında güzellik olarak en güzeli direkt arzuları harekete geçiren gücü var. Cidden tehlike.
Ben yanlış anlamışım o zaman özür dilerim. Kesin dedi gibi algıladım bir anAdam kesin bilgidir susun ayet var ayet dememiş ki bariz demiş yani benim açıkça gördüğüm bu demiş. Yani sen başka şekilde görebilirsin gerilme sakin ol