@Densetsu no Samurai
Hiç evirip çevirme.
İkisi de komutan, ikisi de aynı statüde. Hatta Dof'un flashbacklerinde o grubun liderinin Trebol olduğu görülüyordu. Trebol'ün yediği o saldırıyı vücuduna Pica yesin o da yamulur. Neyse zaten mesele değil bunlar. Asıl mesaj bu değil. Zaten Zoro'nun o kadar uğraştığı Pica'yı Law oturduğu yerden açtığı room ile keklik gibi ortaya çıkarırdı. Malum, elini kolunu sallaması yetiyor dağı taşı kesmesi için.
Evet k.haki her şey demek değildir ama Jozu'nun kurtulamadığı, kıpırdayamadığı bir ortamda Zoro neyle kurtulacak? Fiziksel olarak kimin daha güçlü olduğu ortada, ki ona rağmen hali de ortada. Luffy ise bedenini büyüttüğü için kurtuldu. Meyvesi olmasa o da kurtulamazdı. Geçelim yani bu kısmı.
Hele son paragrafın yok mu? :S Fanı olduğun karakterin sözlerini, amacını unutmuşsun sen. Zoro değil miydi gücünü cennetten bile duyacaklarını söyleyen, o değil miydi herkes gücümü duyacak diyen? Nasıl ünlü olma gibi bir derdi yok?
Mangaka herkesi gücüne ve misyonuna göre öne çıkarıyor işte. Diyorum ya Zoro'dan bir icraat görelim de ondan sonra kıyaslanan isimlerden öne koyalım.
Açıkçası yazdığım şeylere pek bir cevap bulamadım ben. Düzen hala aynı. Hep şöyle olsa böyle olsa...