Yahu az aç bak bakayım gerilimi Luffy mi artırıyor o konuşmalarda yoksa Usopp mu? Usopp her şeyi biliyormuşçasına ki aslında Geminin tamir edilemeyeceğini bildiği halde Luffy ile zıtlaşmya gidiyor. Luffy ise usulca bak olay seninle alakalı değil felan diyor. Usopp ise sürekli hakarete devam ediyor. Luffy çek git lafını diyene kadar Usopp'un ona söylediklerine iyi bir bakın.1.Herkes seviyor Merryyi ama Usoopun gözünde çok ayrı. O yüzden diğerleriyle kıyaslaman pek doğru değil. Sanki adamın sevgilisi ölüyor başka kızmı yok olm diyor diğerleri. E tabi var ama öncekinin etkisi geçene kadar Usoopun öyle davranmaı doğal.Bu insan sonuçta robot değil.
2.Usoop zaten biliyor bunu fakat çok sevdiği için inanmak istemiyor.İtiraf ediyor Frankyye.
3.Yalvarıp zırlayarak özür dilemesi haksız olduğundan çok tayfayı ne kadar çok sevdiğini geri gelmek için alttan aldığını göserir.
4.Zaten üzgün olan bir adama sen bağıra bağıra anlatmaya çalışırsan merrynin bir daha kullanılmayacağını. Alttan almaya çalışmazsan birde beğenmiyorsan kararımı çek git diye ego kasarsan haksızsındır. Hani Luffy onu sinirden dedi diye savunuyorsan Usoopta üzüntüden dedi çoğu şeyi. Bu adamın babası evi terketmiş annesi ellerinde ölmüştü.Birtek sevgilisi vardı onun tek hediyesiydi bu.
5.Luffynin her konuda haklı olmasına gerek yok.Bu adam korsan sonuçta ve herşeyden öte bir insan.Onun bu durumda haksız olması bir şey eksiltmez ondan.
6.Adam merrynin öyle geride bırakıldığını görünce kendisininde öyle bırakılacağını işe yaramaz birisi olduğunu düşündü. Luffy 1 dakika içinde kanıtladı bu düşünceyi.
Sen soğukkanlı birisin. Sen yaralı arkadaşlarını yarı yolda bırakırsın. Muhtemelen yeni Gemi alma hevesin var o yüzden gemiyi bırakıyorsun diyor. Söylediği bütün cümlelerin hepsinde bir insan nasıl yanılabilir?
Ben her konuda haklı demiyorum zaten. Ama bu konuda tek haksız Luffy değil. Büyük suç Usopp'un sözlerinde ve zıtlaşmasında. Luffy'nin de tek suçu Usopp'a söylediği beğenmiyorsan git sözüdür. Ki onu bile ne sebeple dediği ortada. Usopp'un sözleri karşısında öfklenen Luffy bir anlık hata ile bu lafı eder. Ama öyle demek istemediğini anlatacağı sırada Usopp daha da üstüne gider. Yok ben niyetini çok iyi biliyorum benim gibi güçsüz birine ihtiyacın yok lafına getirir. Luffy'nin nerde görmüş böyle bir şey yaptığını? Her sözü bu kadar mı batar bu kadar mı ters olur?
Usopp Geminin tamir edilemeyeceğini bile bildiğini söylüyor. Eee kardeşim sen bunu bildiğin halde Luffy'e öyle sözler ediyon he mi?
@RedTeroR
Bırakalım bence de.