Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Densetsu no Samurai
Sabo meyve yedi diye hakiyi atmadı ki bir köşeye. Burgess'i kendi tekniklerine ateş efekti katıp çok güzel dövdü işte. :/ Rayleigh ise haki kullanabildiği için o kılıcı durdurabildi. Normalde o kılıç cisimleşmiş bir şey değildi. Işığın katılaşması diye bir şey olamaz zaten.

@Vaas Montenegro
Valla bilmiyorum da bana öyle geliyor. :/

Fakat ısrar etmiyorum bu konuda. Yanılıyor da olabilirim pekala.

@Densetsu no Samurai
Sabo meyve yedi diye hakiyi atmadı ki bir köşeye. Burgess'i kendi tekniklerine ateş efekti katıp çok güzel dövdü işte. :/ Rayleigh ise haki kullanabildiği için o kılıcı durdurabildi. Normalde o kılıç cisimleşmiş bir şey değildi. Işığın katılaşması diye bir şey olamaz zaten.

Bu mudur ? :) Peki haki bunun neresinde tam olarak ? :) Görüyor musun saçmamtırak bir şey çıkıyor ortaya. Öyle iş olmaz abi. Ayrıca Zoro olayına değinmemişsin gözümden kaçmadı.

Enerji dalgasına haki yüklemek çok zor. Uçan bir şeye haki yüklüyorsun yahu. Peki Zoro'nun yaptığı mı kolay yoksa zaten kendi parçan olan bir şeye haki yüklemek mi kolay ? Zoro yapıyorsa logialar da yapabilmeli. Aksini düşün.. Ateş suyla temas ettiğinde araya fiziki bir duvar örülmez ve iki güç de birbirinin içinden geçer. Ancak bunların birbirine vurabilmesi için fiziki bir duvar lazım. Aksi halde sonsuza kadar birbirinin içinden geçip dururlar ve bu tarz dövüşler daima sonuçsuz kalır ;)

@Densetsu no Samurai
Çünkü Zoro'nu olayı fiziksel bir saldırıydı. Logia ise akışkan bir türde.

Mesela Akainu ile Kizaru'yu ele alalım. Magmayla ışığı mı yakacak bu adam? Işık yanar mı yav? :S Öyle olacaksa Kizaru'nun meyvesini kapatmaktan farkı kalmıyor. Fakat haki meyveyi iptal etmiyor bildiğin gibi. Bu yüzden garip geliyor bana. Başka bir yönden bakarsak; Akainu magmasına haki yüklediğinde sıcaklık mı artacak ne olacak bilmiyorum ki. :D Ama dediğim gibi bu konuda kesin bir ısrarım yok. Bari Vergo'ya karşı dövüşürken Smoker'dan falan görseydik böyle bir şeyi.

@Densetsu no Samurai
Çünkü Zoro'nu olayı fiziksel bir saldırıydı. Logia ise akışkan bir türde.

Mesela Akainu ile Kizaru'yu ele alalım. Magmayla ışığı mı yakacak bu adam? Işık yanar mı yav? :S Öyle olacaksa Kizaru'nun meyvesini kapatmaktan farkı kalmıyor. Fakat haki meyveyi iptal etmiyor bildiğin gibi. Bu yüzden garip geliyor bana. Başka bir yönden bakarsak; Akainu magmasına haki yüklediğinde sıcaklık mı artacak ne olacak bilmiyorum ki. :D Ama dediğim gibi bu konuda kesin bir ısrarım yok. Bari Vergo'ya karşı dövüşürken Smoker'dan falan görseydik böyle bir şeyi.
Ateş yanıyor ışık neden yanmasın ? Yanar der yanar, böyle takılmamak lazım, eğer Aokiji'nin hasarına bakarsak basbayağı haki eklemiş adam magmaya:D

Ateş yanıyor ışık neden yanmasın ? Yanar der yanar, böyle takılmamak lazım, eğer Aokiji'nin hasarına bakarsak basbayağı haki eklemiş adam magmaya:D
Aokiji'nin meyvesi ile magma tamamen ters. Duruma göre birisi yanabilir veya donabilir. Bunun kanıtını Nami bize göstermişti zaten. Hakinin h'sine sahip olmadığı halde sıcaklık sayesinde Monet'e zarar vermişti hatırlarsan. Magma, ateşten sıcak deyip yakması saçmalık olsa da yutabiliriz ama ışık yav bu. :D 5 milyon derece sıcaklık olsa ne yazar? :/

Luffy g4'ü kullanırken parmaklarını her zaman birleştirir. Burada parmaklar açık ve 5 sayısını işaret ediyor. Üstelik gear formundayken 5 sayısını gösteriyor:

Burada ise gear formunda değil ama yine 5 sayısına gönderme var:

Burada da bakın kim 5 sayısını işaret etmiş :)

Belki fazla anlam yüklüyorum, belki de biraz paranoyağım bilmiyorum ama g5'in geleceğini böyle işaretlerle veriyor bence Oda.
500 milyonluk ödülü olmasın o işaret

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık