Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O haki değil hacı eminim bisküvi sertliği. Cracker'in kendisi bile biskuvisinin sertliğini överken doğrudan hakisinin sertliği olduğunu sanmıyorum.
Yüksek ihtimalle öyle de, Luffy'nin gördüğü en sert madde doğal olarak. Kılıca kafa atıp kıran adam bu. Rayleigh'dan daha sert yapıyor demek ki kullandığı maddeyi bu adam.

İyide vistada wbnin en güçlü 3 adamından biri. Neye karşı çıktın anlamadım ben aksine Crackerin beklentiyi karşılamadı Wb tayfası daha iyidi yorumlarına cevap olarak yazdım
Thatch ve Ace var onun önünde. BB'yi bile sayabilirsin hatta.
Bir de Kraker'i neden en güçlü üçlünün sonuncusu yapıyorsun onu anlamadım :D
Herif inanılmaz güçlü yahu.

Luffy G4 de değildi adam sürekli yemeye vurmuş. Göbekte o yüzden o kadar oluyor. Yemeye başladığından beri 11 saattir G4 e girmedi bence ki göbeğinin o durumda olması ve yiyecek yeri kalmaması bunu kanıtlıyor.

Luffy her zaman gücü katlayarak giden adam ben sanmıyorum ki Tankman saldırı gücü ve defansif olarak Boundmandan aşagıda olsun. Yarın Vol.84 çıkıyor anlarız Cracker pretzele haki yüklemiş mi yüklememiş mi magazine ve volume serisinde unutulan çizimler olabiliyor eğerki bu saldırıda haki yüklemişse defansif olarak daha sağlam tankman, Cracker Luffy'yi G4 Boundmande çizebiliyordu.
Modun sorunu defansı değil, hareketsiz oluşu o haliyle bi işe yaramaz Luffy. Herkes Kıraker gibi ahmaklık yapacak değil. Hareket edemeyen birinin yaptığı savunmaya fiyat biçmeye gerek yok bence.

Modun sorunu defansı değil, hareketsiz oluşu o haliyle bi işe yaramaz Luffy. Herkes Kıraker gibi ahmaklık yapacak değil. Hareket edemeyen birinin yaptığı savunmaya fiyat biçmeye gerek yok bence.
Eğer o defans her türlü saldırıyı emip Cracker'ı saraya uçaracak kadar güçlüyse yerinden kıpırdamasına gerek yok zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık