Rayleigh ona 1.5 yıl eğitim verdi dimi 6 ayda neler yaptığını bilmiyo yoksa bu sahnede mi fillerOnun yerine Rayleigh var
Rayleigh ona 1.5 yıl eğitim verdi dimi 6 ayda neler yaptığını bilmiyo yoksa bu sahnede mi fillerOnun yerine Rayleigh var
Yok orası filler değil galiba. Luffy uyanış açar bir FB gelir Rayleigh gözükür falan G4 KKG yaptığındaki gibi. Oda'ya hiç güvenmiyorumRayleigh ona 1.5 yıl eğitim verdi dimi 6 ayda neler yaptığını bilmiyo yoksa bu sahnede mi filler
odanın böyle diyeceğinden korkuyorum Oda:Şimdi sizin aklınızda iki soru var bir powerup nedir iki nasıl alınırYok orası filler değil galiba. Luffy uyanış açar bir FB gelir Rayleigh gözükür falan G4 KKG yaptığındaki gibi. Oda'ya hiç güvenmiyorum
Bunlar hep pazarlama stratejisi Yoksa G4 gibi bir gücü neden Caesar'da ve Hordy'de kullanmadı? Koskoca ada yıkılacak kullanmıyorodanın böyle diyeceğinden korkuyorum Oda:Şimdi sizin aklınızda iki soru var bir powerup nedir iki nasıl alınır
Hayir daha gozukmedi. Suan da Mom arcindayiz ve bu arc in yarisindan cogu bitti gibi.Mangada marco gözüktümü arkadaşlar
Hikaye kısmını şöyle komple bırakayım o zaman,Bu cümleleri anlamak için önceki sayfaya gitmek gerekiyor. O sayfayı da atabilir misin? Önceki sayfanın sonunda 彼の名は (Onun adı) diyor ve bitiyor. Sonrasında 百獣のカイドウ (Canavar Kaido). Sonra altta ''İnsanlar der ki teke tek tek Kaido alır'" bu kutucuk bitiyor. Devamında '"Havada, karada ve denizde yaşayan tüm canlılar arasında '"En Güçlü Yaratık'' olarak anılan korsandır''. Benim anladığım bu. Nasıl ki herkes Beyazsakala ''One Piece En Yakın Adam'' diyor bu da böyle bir şey.