Bilmem, bence saçma denilebilecek tek kısım haki kullanmama mevzusu. Ona da kendimce açıklama getirmeye çalıştım ama onları bir kenara atıp saçmalık gözüyle de bakabiliriz elbette. Saçma, ne alaka diyebileceğim pek bir şey yoktu aslında.Sonucun değişmeyeceği zaten herkesin ortak kanaati. Sonuçta Luffy kazanacaksa kazanacak yani Bu karşılaşma madem adaletsiz bari saçma olmasın istedim ben sadece. Mesela bundan sonraki önemli dövüşlerin %90'ında b. haki koka şeklinde gösterilecek. Ee o zaman neden göstermedin ? Yoruldun evet ama meyve kullanımı yordu seni. Yoğun haki kullandığın için yorulmadın ki bitiriş saldırında haki kullanamayasın ? Üstelik son hamleler her zaman karakterlerin varını yoğunu ortaya koyduğu anlar. O an neyin varsa kullanırsın, sonrası Allah'ın taktiri Dediğim gibi bizim Sarı Sülo Seferoğulları edasıyla gitti gömüldü lastiğe. Şans ya, arkasında da kendi kuklaları var. Kuklasına çarpmasa yine yenilmeyecek, en fazla dövüş alanından uzaklaşacaktı. Saçmalardan seçmeler işte Mustafa, ne diyim.
Neyse dövüş dandikti zaten. Mantık dışı pek bir şey yok ama dandik. Tekrarı olmazsa daha iyi olur. Şu dövüş arc sonu olsaydı adam akıllı bir kavga izleyebilirdik ne güzel. Sırf Sanji efendi adam akıllı dövebilsin diye abidik gubidik kurgu çıktı karşımıza.