Rol yaptığını söylüyorum zaten. Halen söyledi mi söylemedi mi tartışması yapıyorsun. Rol yapmamış olsa evet yalvardı, ama rol yaptığı gerçeği var. Basit şekilde açıklıyorum; WB'yi daha önceden katledecek gücü varken ne diye ona yalvarsın.@Erkan12 WB'yi öldürmesini tartışmıyoruz burda yalvardı mı yalvarmadı mı ? bunu tartışıyoruz.
Öncelikle bir insana Babacım ben senin evladınım beni mi öldüreceksin demek = Yalvarmaktır. Bunun öncesi sonrası ile ilgili bi tartışma olursa şayet onuda tartışırız beraber.
BB, WB'nin karşısına çıktı kendine güveniyordu babasını zayıf olmakla suçladı vesaire vesaire ama köteği yiyip WB'nin avucunun içine girdiğinde yalvardı. Bir insanın bir insana ben senin şununum bununum beni öldüreceksin demesinin anlamı, yalvardığı kişinin kendisini öldürecek durumda olması değil midir ?
Bahsettiğin açığını yakalama durumu ile konumuzun alakası yok çünkü vs bitmiş adam yenilmiş vs başında söylemiyor ki bunu, kaybettiği anlaşılınca söylüyor.
Üstelik BB açıkca hayatının tehlikede olduğunu anlamasa WB'ye çıkıp beni beni bihterini repliğini yapsın ? Yapmaz mantıklı değil.
Sonuç olarak BB'yi tutuyor olabilirsin ama BB böyle bi karekter eğer hayatı tehlikeye girerse yalvarır, ağlar vesaire vesaire hem adam gerçek bi korsan değil mi ? Hayatını kurtaracaksa neden yalvarmasın ?
Hayatı için yalvaran birisi Yonko mu olabiliyor ? Bu insanların neleri göze aldığını zannediyorsun sen. Yeni dünyada bırak Yonko olmayı, bir korsan kaptanı olmak bile ne kadar zor farkında değil misin. Yani bu adama hayatı için yalvarır demek ne kadar mantıklı. Magellan bunu zehirledi işte, sonra ne oldu ? Yalvardı mı ? Yalvarmadı. Garp ile Sengoku karşısında hayatı için endişelendi mi ? Endişelenmedi. Demek ki bu adam hayatı için yalvaran birisi değil, o sebeple WB'yi kandırmaya çalışması en mantıklı seçenek. Sonuçta 20 sene boyunca evladı rolü yapmış, bir daha yaparsam yine tutabilir belki dedi, ama tutmadı. Sonrada WB'nin işini bitirip meyvesini çaldı işte, uzatmanın manası yok.