Oha harbi bunu yazdın mı ?,Dofu sevmedigindenmi yoksa,böyle düşünüyonmu cidden? Merak ettim.Cracker muhattap olur sanıyorsun yani. Yüzünü göremeden pert olur Dof.
Oha harbi bunu yazdın mı ?,Dofu sevmedigindenmi yoksa,böyle düşünüyonmu cidden? Merak ettim.Cracker muhattap olur sanıyorsun yani. Yüzünü göremeden pert olur Dof.
Dofu sevmem ama hakikaten böyle düşündüğüm için yazdım.Oha harbi bunu yazdın mı ?,Dofu sevmedigindenmi yoksa,böyle düşünüyonmu cidden? Merak ettim.
Çerçeveletmek lazım bu yorumu.Akainu'nun Oyajiye laf çarpıttığı her ihtimalde, Ace ölürdü.
Ace, doğumu da dahil her şeyiyle tam anlamıyla bir trajik karakterdi. Kişiliği de bu trajediye uygun bir şekilde oluşmuştu. Savaştan kaçmayışı, gururu ve isyankar tavrıyla bu trajedinin sonunu getiren ölüm kaçınılmazdı onun için. Akainu, Ace'in üstünde bir güce sahip. Bu karşılaşmanın o zamanda olacak sonucu her türlü Ace'in ölümüyle sonuçlanırdı.Çerçeveletmek lazım bu yorumu.
Neden bu kadar ezik görüyorsun,organlarını diktiği içinmi?,g4 gibi bir teknikten dayak yiyip,kalkp uyanuş açıp karşılık verdiği içinmi?,3 haki türünüde bulundurdugu içinmi?,kuş kafesi gibi bir teknikle bir adayı komple katledebilecek potansiyel sahip olduğu içinmi ?Dofu sevmem ama hakikaten böyle düşündüğüm için yazdım.
Ezme bi yorumcu olduğu için, seri ile alakasının olmamasından kaynaklanıyor bunları yazmasıNeden bu kadar ezik görüyorsun,organlarını diktiği içinmi?,g4 gibi bir teknikten dayak yiyip,kalkp uyanuş açıp karşılık verdiği içinmi?,3 haki türünüde bulundurdugu içinmi?,kuş kafesi gibi bir teknikle bir adayı komple katledebilecek potansiyel sahip olduğu içinmi ?
Sert bisküvileri aşacak bir saldırı gücü olmadığı içindir belki.Neden bu kadar ezik görüyorsun,organlarını diktiği içinmi?,g4 gibi bir teknikten dayak yiyip,kalkp uyanuş açıp karşılık verdiği içinmi?,3 haki türünüde bulundurdugu içinmi?,kuş kafesi gibi bir teknikle bir adayı komple katledebilecek potansiyel sahip olduğu içinmi ?
Neden bu kadar ezik görüyorsun,organlarını diktiği içinmi?,g4 gibi bir teknikten dayak yiyip,kalkp uyanuş açıp karşılık verdiği içinmi?,3 haki türünüde bulundurdugu içinmi?,kuş kafesi gibi bir teknikle bir adayı komple katledebilecek potansiyel sahip olduğu içinmi ?
Bir uyanışa hepsi ipliğe döner onların.Sert bisküvileri aşacak bir saldırı gücü olmadığı içindir belki.
Aynen katiliyorum.Konu krakerde deil zaten.Ben zaten,Doffy konusunda cogu kisinin fikrine saygiliyimda.Bir uyanışa hepsi ipliğe döner onların.