İyi de ne oldu tam bilmiyoruz ki. Buradan çıkarım yaparsın ama eksik olur. Belki Apo direkt Kaido sama ben senin emrine girmek istiyorum dedi ve Kid'lere karşı cephe aldı. Belkide en başından beri Kaido'nun adamıydı hiç bilmiyoruz. Apo taraf değiştirince Hawkins kaçalım dedi ve gitti ama Kid tek kalıp savaşmayı seçtiyse ne olmuştur. Kaido, Apo ve adamları bir tarafta Kid ve adamları diğer tarafta.Kid'in durumu ile Luffy'ninkini bir tutanlarda var. Kid bir Yonkou kaptanını yakalayabileceği en uygun durumda yakalamış gibi oldular. Üçlü ittifağın üzerine sadece Kaptan düşüyor. Bu adamlar Shanks ve tayfasını hedefliyorlar.
Kaido tek başına Shanks ve tayfasından güçlü değilse eğer? Bu Kaido'yu orada alt etmeleri gerektiği anlamına gelirdi. Çünkü adam bildiğin tek yahu. Ne oldu felan bilmiyoruz ama ittifak dağılmış gibi duruyor.
Şimdi size şunu soruyorum eğer ki Kid ve üçlü ittifak Kaido'yu yenseydiler? Onlar için şanslı mı derdiniz şanssız mı? Bal gibi de normalde indiremeyecekleri Yonkou'yu tek yakalamışken iyi hakladılar diyecektiniz. Bu ortada açık olan bir şey. Aynı durum bizim ittifağın başına gelseydi şanslı olduklarını söylerdinizi.
Luffy ise Big Mom sistemini oturttuğu adada nasıl savaştı siz gördünüz. Ondan sonra anca esir düştü. Ki doğal olmayan bir çok durum vardı. Luffy-Sanji ile arasında yaşanan şeyden dolayı yemek yemeyip o yeri terketmeme kararı alıyor. Hiçbir türlü bir benzerlik yok.
Law, Lufy'yi satsa sonuç ne olurdu?
Kid ve ittifak eğer birbirine ihanet etmediyse hayatlarının fırsatını yakaladılar ama değerlendiremediler hatta rezil olmuşlar.