Şimdi şöyle bişey var Dragon bırakmış çocuğu tercihini yapmış. Ben Garp'ın tercih yapmasına bişey demiyorum tercih yapmayıp eveleyip geveleyerek sıradan bir insan kıvamında takılması yüzünden adam değil diyorum. İlla Ace'yi ve Luffy'i kurtarsaydı dediğim yok, sadece boş boş konuşmak yerine bişeyler yapsaydı diyorum... Bişeyler yapmadan boş boş konuşan biri için seride kendisine biçilen rol çok uçuk.Garpa karaktersiz deyip Dragon karakterlidir dersen cevabı bu olur.
İdealleri falan fistan iyi olabilir ama bi baba olarak beş para etmez. Saboyla ilgilenirken yanı başında oğlu ölüyordu bunun umru değil. Adam toplama peşinde. Bu çocuk nerededir ne yer ne içer Garp bu adam wg ile savaşırken bu çocuğu nereye saklar insan bi düşünür. Al yanına madem nasıl Saboyu ve diğer ufaklıkları almışsan yetiştir. Hiç olmazsa çocuk iki arkadaş edineceğim diye hayatını tehlikeye atmaz, yemek yiyeyim diye şans eseri borç alacak biri çıkmasına gerek kalmaz, başıboş evsiz barksız olmaz.
Yasopp neyse bu daha beter. En azından anasına bırakmış Yasopp.
Shiki'ye iki kişi dal, Teach'e iki kişi dal, Roger'i yakalama bir tane yonkou yakalama, Akainu'yu sözde öldürmeye giderken kaplumbağa adımları at, önce beni öldürmeden Ace'yi alamazsınız de sonra Ace kurtulunca gözyaşı dök, çoçuk öldükten sonra Ace'nin büyüdüğü adaya gidip savaş galibi pozları ver falan fistan çok uzun yazmaya değmez...