Şimdi Dof tam kendini gösteremedi, aslında tam yenilmesi mantıklı şekilde düştü, binbir tane handikap ile ancak indi adam hatta Op bilmeyen birine göstersek berabere der. 2 tane zirve nova ikiside D. daha ne olsun.Doflamingo bence de çok güçlü hayraniyiz reisin, ama bana göre de dofun alabileceği 1.adam yok beckmann , Marco, kaido nun 1. Adamı, BM 1. Adamı alamaz yani hele tayfalari kıyaslamak daha yanlış, doflamingo olmasa jozu başından girer sonundan çıkar, tahmini ödülü de 900M olmalı jozunun
Punk Hazard adasına bekleyin beni geliyorum dedi. Dikkat edelim adada kimler vardı: Law, Luffy, Zoro ve Sanji diğerlerini saymıyorum. Adam buraya tek gitti ama Law kaçtı.
Tayfalar arası vs olayına girmiyorum, çünkü Wb ailesini say desek forumdan 3 kişi bulamayız 14 tümeni ezbere söyleyebilecek? En güçlü yonkou tayfası çıkarsa şaşırmam artık ama o vs konusunda Dof'un Vergo'dan law'a kadar adamları tamken Marco'lar zayıf tutuldu. Birde Dof'un taraf stratejiye daha uygun meyvelerle donatılmış. Kimse Dof ve ailesi alır yürür demedi, hep senaryo yazdılar. Yani düşünsene Pica etrafı oynatıp Marco'ları dağıtıyor bir yerlere ve Marco uçtuğu için kurtulur. Jozu da etkilenmez diyelim. Tek harektte Law ışınlar Dofy kitler Sugar oyuncak yapar, Jozu tarih olur.
Kısaca efsane kombo Law-Sugar ile kazandırdık ve gayet zevkliydi tartışması.