Dörtlü dışındakiler beş para etmez gibi geliyor bana.Zaten Bastille ne kadar güçlü gördük.
Kırmızı üniformalı Doberman da kıdemli koramiral falan olabilir.20 küsür koramiral varken hepsinin kıdemi aynı değildir.3 - 5 tanesi üstte olsun ki ileride amiralliğe yükselebilsinler.
O sayfadaki koramiraller koramiralin en üst seviyelerinde zaten. Çok güçlü değiller işte, eski Lucci den 1 beden yüksektir seviyesi o kadar.
İçlerinde tecrübeli olanlarda var, Strawberry mi ne Jinbe ile kapışmış tuğamiralken, o dönem Jinbe yeniyor onu, Kizaru da 250 milyon ödül koyuyor işte. Diğerleride ondan hallice işte.
John Giant bir dev olarak epey güçlü gibiydi aslında, Wb bile 2 hamlede aldı onu, önce sarstı sonra depremi geçirdi. Ronse yine Vista ile karşı karşıya geldiydi bir ara sonra Wb den sopa yedi. Bastille de Sabo'dan dayak yedi. Ama farkedersen karşılarındaki adamlar çok güçlü ondan yeniliyorlar.
Örnek verecek olursam = Bartolomeo , Bastille nin çaylak dediği Maynard ı geçerken yendi. Ama karşısına Bastille çıkmadı ben şahsen Barto nun orada çizilen koramiralleri yeneceğini sanmıyorum.