Tecavüzcü?Aaaa öyle şey mi olur seri sonunda herkes öpüşüp barışacak.Korsanı,haydudu tecavüzcüsü hepsi kardeş olacak.
Tecavüzcü?Aaaa öyle şey mi olur seri sonunda herkes öpüşüp barışacak.Korsanı,haydudu tecavüzcüsü hepsi kardeş olacak.
Daha kadının hızı ve teknikleri hakkında bir şey görmedik. Bu kanıya nerden vardın?BM ile Luffy'nin dövüşeceğini sanmıyorum. Zira Luffy'nin g4 seviyesi kadar hızlı hareket edebilecek bir karakterde değil bm, ikisinin dövüş stili çok uyumsuz. Luffy hıza dayalı saldırıları olan bir karakter, bundan nasıl sıyrılacak bu koca kadın?
Gerek yoktu yani.Ne kutsal ejder muhabbetine ne de devrimcilere gerek yoktu.Gerci belki sirf bu kurgu bollugundan dolayi seven takip eden de vardir ama seri sonu karisacak iste mevzu.Aslında devrim ordusunun hikayede olması iyi oldu.Şimdi er yada geç inecek o hükümet,alternatif olarak bizim tayfanın dünyayı yönetmesi çok abes olurdu.Çünkü Luffy dünyadaki en özgür insan olmak için korsanlar kralı olmak istiyor bu yönetim şeysi tamamen onun karakterine aykırı.
Direk Oda alternatif hükümeti sundu önümüze.Hatta Sabo genel Padişahımız olacak seri sonunda
Hocam Luffy ölecek işte.Direk oda serinin bu problemi kökünden halletmiş olacakYeni kurulacak sistemin en büyük düşmanı da aynı zamanda Luffy oluyor. Dragon oğlunu idam etmeli yoksa sistem patlar. Korsan kralla özgür dünya mı olur?
Kadın bayağı şişman ve şekilsiz gözüküyor ondan dedim. Zira Teach karakterini de görmüş idik Luffy karşısında, hapishanede Luffy'nin yumruklarından kaçamamıştı. Şimdi g4 çıktı birde bundan nasıl kurtulur bilemiyorum, ruh dağıtma, canlandırma gibi bir özelliği var belli ki.Daha kadının hızı ve teknikleri hakkında bir şey görmedik. Bu kanıya nerden vardın?
Oda ona göre çizer merak etme. Önemli olan karakterlerin seviyesi. Misal Teach son derece hantal birisi. Düşündüğünde dersin ki Kizaru bunu delik deşik eder. Fakat öyle bir şey olmayacağını biliyoruz. Bigmom da o hesap işte.Kadın bayağı şişman ve şekilsiz gözüküyor ondan dedim. Zira Teach karakterini de görmüş idik Luffy karşısında, hapishanede Luffy'nin yumruklarından kaçamamıştı. Şimdi g4 çıktı birde bundan nasıl kurtulur bilemiyorum, ruh dağıtma, canlandırma gibi bir özelliği var belli ki.
Bleach gibi mutlu mesut evlenip çocuğa karışacaklar işte.Aaaa öyle şey mi olur seri sonunda herkes öpüşüp barışacak.Korsanı,haydudu tecavüzcüsü hepsi kardeş olacak.