Haha alt kıyafeti ona ait değildir umarım. Bir de yeni gordum dikkatli bakınca kahkaha attım. Çorap ile parmak arası giyiniyor.Hiç görmedim daha önce. Tipi pek samurayı andırmıyor.

Haha alt kıyafeti ona ait değildir umarım. Bir de yeni gordum dikkatli bakınca kahkaha attım. Çorap ile parmak arası giyiniyor.Hiç görmedim daha önce. Tipi pek samurayı andırmıyor.
Hımmm doğruZoro'nun gölgesini onun içine koymuşlardı.
Olabilir. Sonuçta Kin'emon'dan ateş kesme teknikleri görmüştük.Hımmm doğru
Tokası Japon ve Çin kızlarınınkine benziyor ama. Filmlerde bile görürüz suikastçi kızlarda. Onun dışında haramaki takması ve takunya giymesi Wano'yla bağlantılı gibi duruyor. Charlie Chaplin bıyığı bozuyor işi
Ek olarak, lakabının ''rüzgar'' olması da Wano'yla bağlanabilir. Malum Shiryuu'nun lakabı da yağmur. Wano (Japonya ?) adalarının ya da klanlarının ayrı ayrı güçlerde ustalaştığı varsayılırsa yağmur(su), rüzgar temaları karşımıza çıkmış bulunuyor. Geriye ateş ve toprak kalıyor. Olabilir mi sence ?
Toprak da Wano'nun paralı askerlerinden biri olan Ryokugyu çıkıyormuşOlabilir. Sonuçta Kin'emon'dan ateş kesme teknikleri görmüştük.
Seride şimdiye kadar hiç bitkisel güce sahip bir meyve görmedik. Bence bitki temalı bir meyvesi çıkar.Toprak da Wano'nun paralı askerlerinden biri olan Ryokugyu çıkıyormuş![]()
Barbaros Hayreddin Paşa olmuş bu.Kid'in gün görmüş geçirmiş versiyonu
![]()
https://www.google.com.tr/search?q=...hWoDMAKHRyPD0QQ_AUIBigB#imgrc=K_UTRz726UXuAM:Barbaros Hayreddin Paşa olmuş bu.
Korsan dediğin böyle olur aslında, korsanlık tanimini karsilayan bi Teach reyis var. Diğerleri bildiğin çocuk parkından gelmiş gibi. Kaido'dan da bu konuda umutluyum.Barbaros Hayreddin Paşa olmuş bu.
Ned Low gibi bir korsan gelmiyor ki. Korsan dediğin zalim olur, katil olur. Bunlar toz pembe dünyada "ay bugün kimi kurtarsam" kafasındalar. Korsan lan korsan. İyilik meleği korsan mı olur :/Korsan dediğin böyle olur aslında, korsanlık tanimini karsilayan bi Teach reyis var. Diğerleri bildiğin çocuk parkından gelmiş gibi. Kaido'dan da bu konuda umutluyum.