Apoo fanı ol mademBunu maymun suratlı fanı mı söylüyor.
Ne kadar kral adam varsa kılsın.Sana bakarak büyüklüklerini anlıyorum.![]()
Apoo fanı ol mademBunu maymun suratlı fanı mı söylüyor.
Ne kadar kral adam varsa kılsın.Sana bakarak büyüklüklerini anlıyorum.![]()
Animede ilk çıktığı zaman ilginç bulmuştum şarkısını sevmiştim şu an nötrüm.Apoo fanı ol madem![]()
Ol ol yakışır sanaAnimede ilk çıktığı zaman ilginç bulmuştum şarkısını sevmiştim şu an nötrüm.
Kizaru çok severim ama aç bak novaları teklediği yeri tekrar izle.İzlerken ses falan kısıktır yada uykuluyken seyrettin yoksa sevmemen imkansız.Ol ol yakışır sana![]()
Oha ciddi mi ?Bu Zoro'nun gölgesinin koyulduğu Jigoro da bayağı sağlam adammış ha. Ailesini korumak için yedi bin korsanı öldürmüş. Şu ana dek bildiğimiz tüm korsan filolarının sayısından daha yüksek bir sayı bu.
Ne diyor kısaca yazaydın iyiydi.Oha ciddi mi ?
Zoro'nun ailesinin düşman kuvvetlerince katledildiğine dair düşüncelerim kuvvetlenmeye devam ediyor o zaman. Ciddi bir rakam ve Oda'nın böyle bir adamı tercih etmiş olması tesadüf değil. Bu adamın tarzı belli. Tam bir psikopat. Tek manga kapağıyla anlattıklarını gördüm geçen. Bir kez daha pes dedim. Böyle bir adam hiçbir şeyi tesadüfe bırakmaz
Şekilci olduğunu bu kadar belli etmeKizaru çok severim ama aç bak novaları teklediği yeri tekrar izle.İzlerken ses falan kısıktır yada uykuluyken seyrettin yoksa sevmemen imkansız.![]()
Yanlış videoyu atmışım lanNe diyor kısaca yazaydın iyiydi.
Sanji'yi, Carrot kurtaracak belki, o tavşanlar boşuna çizilmedi.
Kizaru'nun şeklinden çok konuşmasını,tavırlarını kişiliğini seviyorum.Tabii şekil hareketler de iyi oluyor tuzu biberi diyebilirim.Şekilci olduğunu bu kadar belli etme![]()
Konuşmaya girişinden anlamıştım zatenKizaru'nun şeklinden çok konuşmasını,tavırlarını kişiliğini seviyorum.Tabii şekil hareketler de iyi oluyor tuzu biberi diyebilirim.