Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Luffy ile Zoro denk olsalar, ne diye mangaka Luffy'yi kaptan, Zoro'yu tayfa üyesi yapsın, aptal mı bu adam ? Law gibi Luffy ile ortak yapsa olmuyor muydu.

Sanji ile Zoro'nun denkliği tartışlılmalı iken, arkadaşlar kaptan ile tayfa üyesi karşılaştırıyor, bizim kızdığımız nokta bu.
İşte bana bunlarla gelin kaptandır o daha güçlü deyin
Özlemişim böyle yorumları :oleyo2:

Luffy ile Zoro denk olsalar, ne diye mangaka Luffy'yi kaptan, Zoro'yu tayfa üyesi yapsın, aptal mı bu adam ? Law gibi Luffy ile ortak yapsa olmuyor muydu.
Law'ın tayfasında bir Zoro bir Sanji olmadığı için kral olamayacak zaten. Sanji ayrı kaptan, Zoro ayrı kaptan olsa Luffy'ye tek başına herkese rest çekecek bir güç vermeliydi. Ee böyle bir şey de bu seri için mümkün olmadığından usulüne uygun yapmış adam işte :rolleyes:

Ortak zaten.Roger Rayleigh'e ortak diyordu.Zoro da yeni Rayleigh göz yarasından tut herşey aynı. :)
Roger, ortak diyebilir, başkasına da diyebilir, mesela Crocus'a falan da diyebilir, Luffy Nami'ye diyebilir.

Roger ile Rayleigh'in güç olarak denk olmadığını biliyoruz, yoksa aksini iddia eden var mı bilmem. Rayleigh Roger'ın tayfasının bir üyesiydi, denk olmaları mümkün olmuyor.

yine aynı mevzu. zoro'nun karakteri meselesi. nerede bir güç yarışı var adam olayın içine girer. yine görmek istediğini görüyorsun. luffy fujitora'ya daldıktan sonra sıra bende diyen de zoro'ydu. aynı luffy gibi suyun altında hordy'i kesen de zoro'ydu. doflamingo'ya dalmaya gittiğinde, fujitora tarafından engellenen de zoro'ydu. neden diye düşündün mü hiç? çünkü orada ikisini de ezdiremezdi birbirine. ama sanji'yi ezdirmesi problem olmadı.
vista konusuna cevap vermiştim son kez yazayım. mihawk vista'yla denk denmiyor. vista'nın mihawk'la kapışabilecek güçte olduğunu söylüyor. ben de aksini iddia etmiyorum. mihawk vista'yla eşit güçte olsa en iyi kılıç ustası olamazdı. yonkou meselesinden önce buna dikkat et.
Ben görmek istediğimi görmüyorum olanları yorumluyorum. Hordy'i ben Zoro'dan güçlüdür demiyorum. Doflamingo'nun teline Zoro'da yakalanırdı kusura kalma. Mangaka kurgusunu nasıl yapıyorsa yapsın. Bunu bilmeyen kişinin yakalanması normal. Ki k.haki olarak Zoro'dan daha üstün Sanji yakalandıysa Zoro'nun da öyle bir duruma düşeceğini söylemekte yanlış var mı sence? Fuji tarafından engellenmesi Dof'un o ataktan kurtulamayacağını mı kanıtlıyor neyi anlatmaya çalışıyorsun anlamadım? Ben bizimkilerin Yonkou'ya karşı savaşacaklarını söylüyorum. Luffy için bir Yonkou'ya karşı şansı var olarak görüyorum. Daha net şekilde güçlerini görmediğimizi söylüyorum. Zoro'nun Fuji ile bu şekilde bir ilişkide olabilecek olması bana normal geliyor. Çünkü net seviylerini bilmiyoruz bence.

Vista'nın databookunu biri atabilirse iyi olur. Ki galiba orda Mihawk'ın dengi vari bir kavram geçiyordu. Vista'nın Mihawk ile kapışabilecek güçte olması az çok ne anlama geliyor? O kadarını ben Zoro için Luffy ile kapışacak güçtedir derim. Ama Vista bir Yonkou dengi ile kapışabilecek güçte ama bir Amiral ile kapışacak güçte olmuyor? Ben bunda bir mantık göremiyorum.

İşte bana bunlarla gelin kaptandır o daha güçlü deyin
Özlemişim böyle yorumları :oleyo2:
Yok, burada önemli nokta Zoro'nun kaptanı olması. Yoksa, Zoro zibilyon tane kendine kaptan diyen adamdan güçlü durumda. Zoro ya özürlü, kendine denk birine biat edip kaptan diyor, ya da Luffy Zoro'dan güçlü. Zaten bunu Zoro'nun kendisi de Pica karşısında ve balık adam adasında Luffy'nin Haoshoku şovundan sonra kabul ediyor.

Roger, ortak diyebilir, başkasına da diyebilir, mesela Crocus'a falan da diyebilir, Luffy Nami'ye diyebilir.

Roger ile Rayleigh'in güç olarak denk olmadığını biliyoruz, yoksa aksini iddia eden var mı bilmem. Rayleigh Roger'ın tayfasının bir üyesiydi, denk olmaları mümkün olmuyor.
Tamam işte denkler ama kaptan daha üstün.Rayleigh gençken amirali yoldan geçerken alıyormuş yani gayet denk olabilir Wb gibi.

Zoro kendi söylüyor luffy üstünlüğü kral hakiden sağlıyor.Yoksa 2. meyveyi alamayan teach misali kaptan olarak istemeyecek onu.40 yıllık hatrın var diyip kaptan olarak görecek belki de. :D

Tamam işte denkler ama kaptan daha üstün.Rayleigh gençken amirali yoldan geçerken alıyormuş yani gayet denk olabilir Wb gibi.

Zoro kendi söylüyor luffy üstünlüğü kral hakiden sağlıyor.Yoksa 2. meyveyi alamayan teach misali kaptan olarak istemeyecek onu.40 yıllık hatrın var diyip kaptan olarak görecek belki de. :D
Ben denk demedim, sen dedin. Bu adamlar dövüşse günlerce sürecek ve sonunda Roger mı kazanacak, yoksa Roger ortalama derece zorlanarak, bir kaç yara ile Rayleigh'i yenecek mi ? Bence ikincisi.

Ben denk demedim, sen dedin. Bu adamlar dövüşse günlerce sürecek ve sonunda Roger mı kazanacak, yoksa Roger ortalama derece zorlanarak, bir kaç yara ile Rayleigh'i yenecek mi ? Bence ikincisi.
Denk olması illa günlerce dövüşeceği anlamına gelmiyor.Amirallerinki birbirine eşitlik olayı olduğu için öyle.Wb mesela adam denkmiş denk dövüşmüş ama sizce günlerce bir kapışma olmuş mudur ? Olması mümkün değil.

Yani görmediğimiz için kesin konuşmayalım.Rayleigh de denk dövüşebilir.Kara kral gibi bir lakap verilmiş adama az buz bir efsane değil o da.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık