Yahu neyin netliğinden bahsediyorsun?Hala verdiğim net bilgilere karşılık kendi kafandan yorum yaparak cevap veriyorsun. Zoro'nun karakterini bile tanımamış adamlar gelmiş bana One piece öğretmeye çalışıyorlar. Zoro dres. da bile full güçte olduğu halde luffy'nin yanına gitmek yerine kafesi tutmaya çalışan bir adam. bu nedir? saygıdır. Zoro'yu sevmemin sebebi de budur zaten. karizmatik olması ya da kılıç kullanması falan değil. Pica olayına da, mihawk,vista mevzusuna da cevap verdim daha önce.
Savaş ruhu dediğin olay çok başka bir kavram. Çok güçsüz biri çok büyük bir savaşçı ruhu gösterebilir. Mihawk'ın Zoro'da görüpte etkilendiği şey zaten budur. Zoro o güçsüz haliyle kendisinden çok daha güçlülerden bile daha büyük savaş ruhu gösterdi.
Luffy'nin savaş ruhu olayını da Zeff çok güzel bir şekilde sözleriyle anlatıyor. Bazı adamlar vardır, bu adamlar karşısındaki rakibi indirene kadar pes etmeyen, karşısında ki binlerce silahla donanmış olsa da o adamın bir tek inanç mızrağına karşı kaybederler. Denizde böyle tek tuk adamlar var. Bir kere savaşmaya başladıklarında ölene kadar durmazlar diyor. Bu bakımdan Zoro'nun Luffy'e denk görülmesi normal. Zoro'da öyle korkmaz ölümüne savaşır. Ama savaş gücü olayı ayrı bir kavram. Önce bunu idrak etmek lazım. Oda öyle dememiş olsaydı gösterilenlerden dolayı ben Luffy'i bu konuda biraz daha önde görürdüm. Ama bu bakımdan eşit demişse eşittir.
Diğer taraftan Yonkou dengi olarak gördüğünüz Mihawk için Vista'yı dengi olarak söylemiş bu databookta? Şimdi Mihawk Yonkou dengi ise Vista'da Yonkou dengi olması lazım. Vista bir Yonkou dengi olarak WB'nin altında. WB'ye denk olan Shanks ise gelip bu adamın başlattığı savaşı bitiriyor. WB ve Shanks savaş başlatıp savaş bitirirken bu Yonkou dengi olan Vista ve Mihawk'ın ise savaşta oynadığı rolü sen görüyorsun?
Yonkou denkleri dediğin elemanların oynadığı rolü görüyorsun? Nasıl bir Yonkou tarafların birinde sadece asker görevi görebilir?
Sen bunu cevapla yeter bana.