Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Pissing contest must go on!
Dostum bir şey söyleyeceğim, bunu niye buraya yazıyorsun, burası Türkçe forumu, ingilizce yazabileceğin forumlar var, biliyorsun birde bu forumun kuralları var, bunlardan birisi de Türkçe yazım kurallarına uymak, sen kalkmış ingilizce yazıyorsun, yanlış anlama genel olarak senin gibi yazan arkadaşlarda görüyorum, fırsat varken buna açıklık getireyim dedim.

Mesela One Piece ile ilgili bir konuda fazla Zoro konuştunuz biraz Sanji konuşun konu dışı oldu hop durun diye olmadık yerden dalan moderatör arkadaşlarımız, onlarla uğraşacağına forumun Türkçe yazım kurallarına özen gösterseler daha güzel olur diye düşünüyorum.

Genel Kurallar

1. Türkçe yazım ve noktalama kurallarına dikkat ediniz. Kasıtlı olarak Türkçe kullanımına aykırı yorumlarda bulunmak, ısrar etmek yasaktır.

Mesela One Piece ile ilgili bir konuda fazla Zoro konuştunuz biraz Sanji konuun diye konu dışı oldu hop durun diye olmadık yerden dalan moderatör arkadaşlarımız, onlarla uğraşacağına Türkçe yazım kurallarına özen gösterseler daha güzel olur diye düşünüyorum.
Bunu yazarken bile ilk olarak ''Dicem'' yazıp sonra ''söyleyeceğim'' yapman ilginç.

Ana karakter ile ana karakterin sağ kolunu denkleştirmeye çalışmak boş ya.

Sev, tap ama ne bileyim. Zorlama. Sevdiğin karakteri böyle durumlar içine sokmadan da sevebilirsin.

Artık her yazılana cevap vermemeyi öğrenmek gerek. Bariz bir şeyi tartışma haline getirmeye çalışanlara destek olmak hiç akıllıca değil.

Fikiri atandan çok böyle cevap verilmeye çalışılması beni daha da rahatsız ediyor. Yazsın oku geç. Bu kadar basit.

Tartışılmayacak şeyi tartışılacak duruma getirme yahu. Yazmayıver cevap.

Dostum bir şey söyleyeceğim, bunu niye buraya yazıyorsun, burası Türkçe forumu, ingilizce yazabileceğin forumlar var, biliyorsun birde bu forumun kuralları var, bunlardan birisi de Türkçe yazım kurallarına uymak, sen kalkmış ingilizce yazıyorsun, yanlış anlama genel olarak senin gibi yazan arkadaşlarda görüyorum, fırsat varken buna açıklık getireyim dedim.

Mesela One Piece ile ilgili bir konuda fazla Zoro konuştunuz biraz Sanji konuşun konu dışı oldu hop durun diye olmadık yerden dalan moderatör arkadaşlarımız, onlarla uğraşacağına forumun Türkçe yazım kurallarına özen gösterseler daha güzel olur diye düşünüyorum.
Türkçe yazayım. Sidik yarışı devam etmeli!

edit: Bu arada o kadar çok virgül koymuşsun ki cümle ne zaman bitecek diye düşünüp başındakileri unuttum.

Bunu yazarken bile ilk olarak ''Dicem'' yazıp sonra ''söyleyeceğim'' yapman ilginç.
Hah işte bende yazım kurallarına önem veriyorum, hızlı yazarken arada kaynamış, eski alışkanlığımı düzeltmiş oluyorum böylece, bunun neresi yanlış, editleme tuşunu oraya bir sebep için koymuşlar değil mi. Bunun herhangi bir ilginç yanını göremedim.

Yahu boşuna birbirinizin kalbini kırmayın, alt tarafı manga.

Zoro denk Luffy diyen arkadaşlara da biraz saygı duyun, demek ki farklı bir şeyler görüyorlar.
Saygı duyuyorum. Ama tartışmanın alevi nerden çıktı belli. Yani sanki biz haksısız ,eziyormuşuz gibi gösteriliyor. Biz olanları saptırıyormuşuz gibi. Yoksa banane adam istediği gibi konuşsun. Ama bana işaret edecek şekilde hakkımda yanlış bir söylenmesi beni rahatsız eder.

Luffy orada ağırlığını koyamadı, yarım kalsa bile üstün olan bir taraf yoktu. Naruto ve Sasuke'nin ilk rasengan ve chidori çarpıştırmasına benzetirsek, arka planda Sasuke hangisinin güçlü olduğunu görmüştü. Zoro'nun aklından evet Luffy benden güçlü diyecek en ufak bir düşünce dahi geçmedi.

Video efsaneymis. :D
Şu databook Vista Mihawk örneğini verenler aynı databookta ,'' Shanks kılıç konusunda en üst seviyedir fakat Mihawk 1 numaradır'' diye birşeyde var ama bu sitede Shanks kılıç ustası bile görülmediği için direk görmezden geliniyor.Vista'dan yürümek varken.
Herkes isine geleni kullaniyor.
@Carpe Diem
Gucludur bireymin ama soyle soyliyeyim.
Luffy 100 se Zoro 95 dir benim gozumde. Zoro nun g4 vari bir teknigini bekliyorum ciddi guc katicak. Asura acmasi gibi, farkli epik bir teknik.

Zoro ile Sanji genellikle birbiriyle rekabet içinde olarak gösterilenler. Bu Sanji'nin tayfaya geldiğinden beri olan bir şey. Dev adasında bile hangisi daha ağır hayvan avlayacaklar onun yarışı içindeydiler. Hangisi daha fazla adam indirecek BAA'da onun yarışı içindeydiler. Genellikle bu gibi durumlarda aralarında net bir üstünlük kurdurtmayan da mangaka idi. Sen bana Sanji'nin net üstünlük kurduğu yer olarak umarım TB'de ki olaydan bahsetmiyorsundur.

Edit:Vista olayını nerde cevapladın sayfa kaçta?

Sen yukarda yazdığım şeyi cevaplamadın. Vista nasıl bir Yonkou ile denk olur denk kapışacak güçte olur? Başka bir Yonkou Kaptanının altında olarak? Aynı Vista Mihawk gibi bir Yonkou dengi ile kapışabilecek güçte iken nasıl bu Vista bir Amiral ile boy ölçüşemez? :S Nerede mantık?
yine aynı mevzu. zoro'nun karakteri meselesi. nerede bir güç yarışı var adam olayın içine girer. yine görmek istediğini görüyorsun. luffy fujitora'ya daldıktan sonra sıra bende diyen de zoro'ydu. aynı luffy gibi suyun altında hordy'i kesen de zoro'ydu. doflamingo'ya dalmaya gittiğinde, fujitora tarafından engellenen de zoro'ydu. neden diye düşündün mü hiç? çünkü orada ikisini de ezdiremezdi birbirine. ama sanji'yi ezdirmesi problem olmadı.
vista konusuna cevap vermiştim son kez yazayım. mihawk vista'yla denk denmiyor. vista'nın mihawk'la kapışabilecek güçte olduğunu söylüyor. ben de aksini iddia etmiyorum. mihawk vista'yla eşit güçte olsa en iyi kılıç ustası olamazdı. yonkou meselesinden önce buna dikkat et.

@Densetsu no Samurai

İşine geldiği gibi savunan sensin. Ama senin sadece fikrin değişti di mi? Yoksa öncesinde MR1'i Crocodile eşit görmen hatta yenemez diyen de sen değildin? Ama sadece fikrin değişti. Ne güzel be...
Alpamiks seninle Luffy tartışmak atomu parçalamaktan daha zor. O yüzden Lufi'nin ''L'' sini dahi görmeni istemiyorum :D

Bu adamlar denk güçte olmasalar mangaka tee en başta neden denk dedirtsin ? Oda'nın kafasında kemikleşmiş şeyler var. Hiç değişmeyen ve değişmeyecek olan. Luffy Zoro ve Nami'nin serinin çekirdeğini oluşturduğu gibi. Yanlış çıkarımlarla Luffy çok üstün demeçleri vermenin bir manası yok. Size kalsa Luffy tüm tayfayı tek başına yeniyor yahu. Daha neyini, kimi savunuyorsun sen ? :D

Luffy ile Zoro denk olsalar, ne diye mangaka Luffy'yi kaptan, Zoro'yu tayfa üyesi yapsın, aptal mı bu adam ? Law gibi Luffy ile ortak yapsa olmuyor muydu.

Sanji ile Zoro'nun denkliği tartışlılmalı iken, arkadaşlar kaptan ile tayfa üyesi karşılaştırıyor, bizim karşı çıktığımız nokta bu.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık